338Likes
-
Addicted
infrangere cu 2-1 si ramanem tot pe 3 ;D
-
Pro
Egal chinuit 2-2 tot cu o echipe de la coada clasamentului ... si usor usor se duc sperantele mele , totusi sper sa nu se ajunga la asa ceva.
Nu inteleg de ce am rezultate nasoale cand notele jucatorilor mei is mult mai bune ca a adversarului , in ultimu meci din CL am pierdut cu 2-1 si portaru adversar a avut nota 4 si in meciu de azi tot 4 a luat si portaru asta + alti jucatori cu note de 5 , 6 ...
-
Eliminat din cupa dupa un dublu 1-3, nivelul mai mare al adversarului si-a spus cuvantul. In campionat doar un 2-2 dupa ce am revenit de la 0-2 . Sunt pe 3 la 3 puncte distanta de primele 2 clasate.
-
Pro
Egal 1-1 in CL , sper sa fac un joc mai bun acasa cand voi putea urmari si meciu.
-
Famous
2-2 cu penultima clasată și mă gândsesc tot mai mult să mă las de joc...
-
Observ tot mai multe comentarii pe baza jocului si nu sunt deloc pozitive. Sunt la inceput si mai am multe de invatat ca sa imi dau seama pe ce criterii te poti baza sa castigi cat mai usor.
In cupa am avut un adversar ceva mai slab ca mine dar se pare ca mi-a creat ceva dificultati, 2-2 acasa si 3-3 in deplasare. In semifinale la fel un jucator mult mai slab ca mine dar cine stie la ce sa ma mai astept.
-
Addicted
-
Famous
3-0 acasă în CL și plecăm cu prima șansă de calificare
-
Pro
Victorie chinuita cu locu 13 , 0-1 gratie unui penalti , mia accidentat si 2 jucatori ... bine ca am castigat dar observ un mic declin in jocu echipei si nu stiu care ar fi cauza
-
6-0 in deplasare la una din echipele slabe. Sunt pe 2 la 3 puncte de lider.