eu pana acum am 3 meciuri jucate
3 egaluri, 3 goluri date, 3 primite
Printable View
eu pana acum am 3 meciuri jucate
3 egaluri, 3 goluri date, 3 primite
4-2 în primu meci de CL, meci bun făcut de jucători, acum meci destul de greu în campionat, am nimerit iar unul extradionar de greu
Eu sunt incepator - acum nivel 3. Am castigat pana acum 2 campionate si 1 CL. Am jucat mai mult Hattrick si multe lucruri sunt asemanatoare. Am un campionat foarte ciudat - multe echipe cu doar 8 jucatori
Victorie cu 3-0 in campionat ! :)
început cu dreptu în campionat, un 3-1 cu puține emoții
Am fost nevoit sa demit vre-o 8-9 jucatori fiindca ma chinui sa-i vand de 3 zile si in loc sa castig vre-o 700M am pierdut cam 150-200M ... am ramas si fara tokeni si as mai avea de luat un fundas lateral ...
Pot sa zic ca am inceput bine in campionat , am castigat contra unui adversar superior mie 3-4 cu mari emotii
Dar cred ca voi avea mari probleme cam cu toti adversarii , eu is singuru din campionat care nu are nici un jucator de 6 stele ...
am pierdut primul meci in campionat 2-0 in deplasare, echipa nu a jucat nimic de la mijloc in sus
0-7 in prima etapa :)
sezonul asta am o echipa de kkt ..
ar vrea sa fac o reconstructie dar nu am tokens .. atacul si mijlocul este varza .. domin dar nu reusesc sa dau gol
victorie 3-2 acasa, ambele goluri luate din corner, primesc cam des goluri asa , se poate face ceva sa le mai reduc :)?
A venit si prima intrangere din sezonu asta 4-2 in Cupa
Dupa egalu de ieri a venit inca o surpriza, am pierdut 2-0 acasa + cartonas rosu...
2-2 cu o echipă praf... deabea am egalat.. nimeni nu a mișcat în meciu de azi,
1-1 in campionat cu o echipa de 2 stele , am dominat 70-30% dar ce folos , deja contracadidati mei au 4 puncte avans .
singurul lucru bun astazi este am luat un AMC de 5 stele cu 1 token .. dar dupa primu meci n a aratat nici asta nimic .
trebuie sa mai astept cateva zile sa strag cativa tokeni sa pot licita un ST cu experienta
2-0 acasa in cupa si am sperante ca trec in turul urmator
Si un 2-0 ar fi de ajuns dar oricum as amana inevitabilu , am multi adversari cu 1-2-3 lvl-e mai mari ca mine , si asta ii cu un lvl mai mare
Am luat bataie si in campionat 2-5 sa simtit diferenta de calitate , eu debea mi-am facut echipa cu jucatori trecuti de 25 ani si de calitate intre 115-118 si majoritatea adversarilor sunt retrogradati cu echipele facute , se pare ca dupa un sezon excelent urmeaza unu dezastruos ...
Edit: Sa vad ce fac in CL , am adversari cat de cat accesibili si sper sa ajung prin semifinale
Infrangere cu 1-0 in UCL,impotriva unei echipe destul de slabe :)
Victorie grea in CL 0-1
In campionat am meci cu unu care nu-i retrogradat da are 3 jucatori de la impresar si restu echipei destul de buna :)
Victorie incredibila in campionat dupa ce in minutu 13' eram condus cu 2-0 am reusit sa intorc scoru la 2-4
2-1 în CL, se pare că 4-3-3 nu merge , voi lua azi un dmc și voi schimba în 4-1-3-2
1-0 în campionat cu o echipă destul de tare, meci bun făcut de jucătorii mei :D
Victorie cu 3-0 in deplasare in cam[ionat :) Pana acum e bine :)
Daca nu esti donator nu prea reusesti sa faci fata in CL. Cel putin eu asa vad lucrurile.
In cupa am castigat cu 4-0 asteptam urmatorul adversar si in campionat sunt pe 1.
Mai avem nevoie de cateva transferuri dar sa vedem ce se va intampla.
1-1 in deplasare in campionat, dupa 3 etape in clasament sunt pe 7 cu 4 puncte.
Meci perfect facut de echipa azi in Cupa , dupa ce in deplasare am luat bataie cu 4-2 azi am invins cu 2-0 si m-am calificat :)
3-0 in Cupa, sper la o victorie in campionat, sunt fortat sa castig... deoarece am doar 4 puncte dupa 3 etape.
3-1 în campionat cu o echipă destul de slabă, e bine că am câștigat
dupa 2-0 in tur am castigat si returul in cupa 1-0. astept urmatorul adversar :)
Victorie chinuita in campionat 1-0 bine ca am obtinut cele 3 puncte :) la ce campionat am fiecare victorie ii importanta.
miraculos azi m am calificat mai departe in cupa .. chiar daca am pierdut cu 1-0 .. adversarul probabil a vazut inceputul meu dezastruos a jucat in primul meci cu rezervele .. a pierdut
acum avea in echipa de start 7 jucatori de 6 stele .. i ar eu am jucat aparare puternica ..si n am luat decat 1 gol
azi am vandut un atacant de 4 stele calitate 39 la un pret foarte bun , am primit o super oferta de 5M + 7 tokens..
sper ca in echipa lui sa confirme .. sa nu i para rau de investitie .. dar sincer doar cu echipe de 2 -3 stele marca.. la mine nu prea era bun
zilele trecute la fel am avut vanzare buna pe un ST si un MC am luat aproape dublu cat faceau
acum sper ca in weekendul asta sa pun mana pe un atacant care stie sa traga la poarta
un ST si un DC mai am de gand sa cumpar sezonul asta .. apoi o sa mi strang tokeni sa am pentru inceputul sezonului urmator
3-0 ieri acasa in campionat, ce-i drept adversarul avea vreo 2 jucatori ce nu jucau pe posturile lor. Raman pe 7 in clasament cu 7 puncte dupa 4 etape. Mi-am fixat si obiectivul pt acest sezon : promovarea si un drum cat mai lung in cupa.
Inca o victorie la limita in campionat 1-2 , adversaru de maine are aproape toata echipa de 6 stele ...
Edit: In cupa am un adversar cu un lvl mai mare dar ii acceptabil.