1-0 în CL, chiar dacă scorul nu o arată am dominat total meciul , și suntem deja calificați mai departe :D
Printable View
1-0 în CL, chiar dacă scorul nu o arată am dominat total meciul , și suntem deja calificați mai departe :D
2-1 in deplasare la ultimul loc..golul victoriei in minutul 90 :) am urcat pe 5
4-0 în campionat cu o echipă bună, ne menținem pe locul 2
Victorie destul de greu obtinuta in CL , doar 0-1 chiar daca am jucat 35' minute cu un om in plus
Cine stie pe ce loc trebuie sa ma clasific ca sa nu cad pe aceeasi parte cu lideru grupei E , eu sunt in grupa G , nu de alta da tot ala ma eliminat si sezonu trecut in semi-finala si a si castigat trofeul , probabil tot el va castiga si sezonu asta.
in cl am pierdut cu 3-2 si se pare ca sansele de a trece mai departe scad :)
In campionat victorie cu 2-0 si suntem lideri :)
Oribil, dupa ce am condus cu 2-0 in primele 10 minute am terminat 2-2 la ultima faza a meciului, doar 8 puncte din 15!
Joc bun facut de echipa azi in Cupa dar am avut un ghinion urias , am dominat tot meciu am avut 2-0 am ratat din toate pozitiile si el are 2 faze si da 2 goluri ...
Sper sa am mai mult noroc in campionat unde voi juca cu un adversar mult mai bun ca mine.
2-3 acasa dupa ce am condus jocul si scorul 1-0 si 2-1, am pierdut pe final dintr-un penalti si o lovitura libera. Mare noroc au jucatorii ca nu pot primi amenzi :)...oricum ii asteapta vremuri grele daca nu trec mai departe in cupa si meciul nu e deloc usor..
învins după un meci de coșmar cu echipa de pe 6...
după ce are 2-0 în min 11 îmi accidentează un mc în min 17 și de acolo s-a cam rupt jocul, am reușit să reducem , dar până la urmă am pierdut cu 4-3, după ce am ratat 5 ocazii 1 la unu cu portarul , ba peste, ba apără, ba milimetric pe lângă... și așa el din 5 ocazii a dat 4 goluri
meci greu și mâine, sper să scot măcar un egal
:D in sfarsit dupa grele incercari am gasit un ST care macheaza goluri
in doua meciuri a dat 3 goluri si o pasa de gol ..bine asa.. sa nu l deochi
Ghinion urias si in campionat , am fost condus cu 1-0 am intors scoru 1-2 si spre final am fost egalat :(
Doar un 3-2 in campionat cu locul 11, foarte prost acest campionat.... abia pe 6,7...
Victorie cu 8-0 in campionat ,iar in cupa victorie cu 2-1 :)
In campionat si in Cupa totul merge bine :)
2-2 in deplasare in cupa...am condus de fiecare data , adversarul desi cu 2 nivele peste mine nu m-a impresionat decat poate prin eficienta, 2 ocazii - 2 goluri.
3-1 în campionat, un meci bun făcut de jucători, urcăm pe locul 2 , fostul loc 2 a luat-o cu 4-3 de la o echipă slabă , mâine joc eu cu ea :/
Binisor in campionat... 6 victorii o infrangere..in cupa dezastru eliminat din preliminare iar in CHL 3 meciuri 3 victorii.
http://www.6pix.net/images/05972346546404374494.png
http://www.6pix.net/images/21006832020937681048.png
alt meci nebun în CL, învins cu 1-0 de locul 3 după multe ratări de o parte și de alta
a fost ziua portarilor azi în CL
Victorie cu 3-1 in campionat , ii foarte bine pana acum fata de cum ma asteptam , acum sper sa ma mentin :)
dezamagire mare sunt pe ultimul loc in grupa CL . .mai am doar sanse teoretice sa trec mai departe ..
in campionat azi am ajuns pe 2 .. astai primul campionat unde nimeni nu sa impus din start la castigarea lui
am schimbat tactica ..in 4-4-2 . si primul meci l am castigat
Victorie si in CL 4-0 cu fostu adversar din campionatu trecut si sunt calificat.
Imi merge bine peste toti, 7/7 victorii in campionat, in Cupa sunt calificat mai departe, in ucl voi iesi din grupe.
Se pare ca in UCL ne oprim in grupe,azi am facut un egal 2-2 ! :)
In campionat am castigat cu 2-0 si suntem lideri in continuare :)
victorie 4-2 in deplasare in campionat. sunt pe 7 in clasament cu 13 puncte.
Na poftim ratinguri.
http://i59.tinypic.com/10ddqpc.png
1-2 in campionat acasa....in minutul 8 eram condus cu 2-0 iar din minutul 16 am jucat cu 2 oameni mai putin...jucatorul meu care marcat a avut nota 4...jocul asta continua sa ma surprinda
http://i62.tinypic.com/iolow5.jpg
doar 2-2 în campionat.. un mc a luat nota 4, cred că-l schimb astăzi
Am fost eliminat din cupa ... in prima repriza nu am avut nici un sut pe poarta , degeaba am avut eu posesie tot am luat bataie cu 3-0 ...
Se pare ca daca incep prost ziua asa si termin , am fost invins si in campionat cu 4-1 si de pe locu 1 am cazut pe 4 :( ...
dupa 2-2 in tur am batut in returul din cupa 5-0 :), se mai indulceste ziua dupa infrangerea din campionat
In cupa am trecut mai departe dupa doua victorii, 2-1 si 4-2 . Acum asteptam urmatorul adversar ! :)
In campionat prima infrangere si cadem pe 2 datorita golaverajului :)
Victorie cu 3-0 in UCL si se poate sa avem o sansa sa trecem mai departe :)
5-1 în CL și suntem calificați de pe primul loc :D
2-1 cu liderul și ne apropiem la 1 punct de el, locul 1 și 2 au același punctaj, 21 puncte
mâine meci greu cu locul 5
Victorie in CL 0-1 si sunt calificat de pe locu 1
Victorie greu obtinuta si in campionat 3-2 si am urcat pe 2 la egalitate de puncte cu locu 1 dar inca sunt in mare pericol de cadere , sunt doar la un punct de locu 3 si la 2 de locurile 4 si 5 , o alta infrangere ma poate cobora tocmai pe 5 ... si am un golaveraj cum nu am mai avut niciodata , 22 goluri date si 20 primite ...
inca un transfer reusit .. un ST , in primul meci a dat 3 goluri si o pasa de gol..
este al saptelea transfer sezonul asta. . patru dintre ei au acum 6 stele..
in campionat am reusit sa urc pe primul loc . am 1 punct avantaj ..lupta este stransa intre mine cel de pe 5 sunt doar 3 puncte diferenta.
iar in CL trebuie sa castig ultimul meci sa pot merge mai departe.. mi sa dat o sansa locul 2 si 3 au remizat
Bogdane cred ca ar trebuie sa ti schimbi aparatorii .. nu i normal sa iei 20 de goluri in 9 meciuri .. nu ai sanse sa castigi campionatul in situatia asta.
In campioant am facut un egal 2-2 si coboram pe 3 :)
2-0 acasa in campionat si sunt pe locul 6 cu 16 puncte
Nu cred ca ii vina fundasilor , au note bune 7-8 , o singura nota 6 pentru un aparator , problema e ca am eu adversari grei in campionat , eu is singuru care nu am nici un jucator de 6 stele , multi adversari sunt retrogradati cu echipele facute ... In Champions League nu am primit nici un gol pana acum , deci nu poate fi vre-o problema cu fundasii.
Victorie azi in Campionat 1-5 dar 2 MC au fost acidentati 2 si 3 zile , celui cu 3 zile iam redus la 1 ca sa se dezaccidenteze maine.
învis cu 4-2 de locul 5, meci foarte slaaab făcut de echipa mea