infrangere cu 2-1 si ramanem tot pe 3 ;D
Printable View
infrangere cu 2-1 si ramanem tot pe 3 ;D
Egal chinuit 2-2 tot cu o echipe de la coada clasamentului ... si usor usor se duc sperantele mele , totusi sper sa nu se ajunga la asa ceva.
Nu inteleg de ce am rezultate nasoale cand notele jucatorilor mei is mult mai bune ca a adversarului , in ultimu meci din CL am pierdut cu 2-1 si portaru adversar a avut nota 4 si in meciu de azi tot 4 a luat si portaru asta + alti jucatori cu note de 5 , 6 ...
Eliminat din cupa dupa un dublu 1-3, nivelul mai mare al adversarului si-a spus cuvantul. In campionat doar un 2-2 dupa ce am revenit de la 0-2 . Sunt pe 3 la 3 puncte distanta de primele 2 clasate.
Egal 1-1 in CL , sper sa fac un joc mai bun acasa cand voi putea urmari si meciu.
2-2 cu penultima clasată și mă gândsesc tot mai mult să mă las de joc...
Observ tot mai multe comentarii pe baza jocului si nu sunt deloc pozitive. Sunt la inceput si mai am multe de invatat ca sa imi dau seama pe ce criterii te poti baza sa castigi cat mai usor.
In cupa am avut un adversar ceva mai slab ca mine dar se pare ca mi-a creat ceva dificultati, 2-2 acasa si 3-3 in deplasare. In semifinale la fel un jucator mult mai slab ca mine dar cine stie la ce sa ma mai astept.
VIctorie azi cu 4-0 in campionat si ramanem tot pe 3 :D dar nu e panica ! :))
In Ucl meci greu ,dar castigat cu 2-1 ! :)
3-0 acasă în CL și plecăm cu prima șansă de calificare
Victorie chinuita cu locu 13 , 0-1 gratie unui penalti , mia accidentat si 2 jucatori ... bine ca am castigat dar observ un mic declin in jocu echipei si nu stiu care ar fi cauza
6-0 in deplasare la una din echipele slabe. Sunt pe 2 la 3 puncte de lider.
Victorie in campionat...am avans de 15 punte de locul 2...nici o infrangere sezonul acesta, un singur egal cu un mare ghinion
Victorie cu 6-0 in campionat ! :) Meci bun facut de jucatori ! :)
învis cu 5-2 de o echipă slabă.. în tur îi dădusem 4-0... echipa e praf în deplasare
retragerea e din ce în ce mai aproape
Umilit in campionat 3-6 si de la 6 puncte avans fata de locu 2 la sfarsitu turului acum a mai ramas doar 1 punct diferenta de locu 2 si 2 de locu 3 , de la mari sperante la locu 1 acum sper sa raman macat in primi 3 pana la sfarsit ... jucatori mei nu mai joaca nimic , in special portaru , azi a luat 5 impreuna cu mijlocasu stanga , nu am mai luat un 5 de foarte mult timp ...
Nimic nou pt. noi, ramanem in lupta pt. Cupa am trecut cu 10-0, 10-0!
6-0 in campionat dar incep meciurile grele
doar 2-2 cu locul 3 după ce am avut 2-0 la pauză.. un sezon tipic
tur bun și retur foarte prost
Victorie foarte importanta azi in campionat 0-2 cu echipa de pe 6 cu care ma facut egal in tur , eu castig greu meciurile dar adversarii de pe 2 si 3 castiga fara probleme ... toate meciurile pana la sfarsitu campionatului sunt foarte importante.
am iesit din CL ma scos unu bun . dar totusi eu ca niciodata am avut 7 jucatori de 6 stele . . si totusi uni chiar daca au 6 stele nu stiu sa joace
1-1 în returul CL și suntem în semifinale
Victorie cu 5-1 si in campionat si in Ucl, mergem in semifinale, iar in campionat ocupam tot primu loc
Am fost eliminat din CL dupa ce am fost invins acasa 0-1 ... nu mai comentez nimi ca deja nu mai am cuvinte ... daca nici in campionat nu reusesc sa termin in primi 3 va fi cel mai dezastruos sezon de cand joc ...
2-1 in deplasare si am trecut pe primul loc datorita golaverajului.
învins cu 2-0 de locul 10, echipa e praf de la mijloc în sus... se pare că vom termina pe 7 sezonul ăsta
2-0 (daca nu ma insel) in CUPA, sper la un rezultat mai bun in retur.
Zi perfecta azi , victorie 1-2 si adversarii mei de pe locurile 2 si 3 au fost invinsi , maine am meci cu locu 3 care mia dat 4-1 in tur.
3-0 acasa si sunt pe primul loc la 2 puncte distanta de locul doi, adversar pe care il intalnesc azi.
o altă înfrângere :D acu nici nu sunt sigur de promovare :D
Zi foarte buna si azi , am facut un egal 2-2 norocos cu locu 3 , am avut noroc sa faca egal tot 2-2 si locu 2 , maine mai am un meci foarte greu cu locu 8 care in tur debea i-am dat un 3-2 , sper sa nu ma mai incurc ca sa nu fiu nevoit sa ma bazez pe ultima etapa unde voi juca cu locu 2.
1-1 ieri in deplasare la locul 2 si imi pastrez diferenta de 2 puncte fata de el.
Egal si azi cu locu 7/8 , tot 2-2 si spre deosebire de meciu de ieri meritam victoria , l-am dominat din doate punctele de vedere dar debea am reusit sa iau un punct in minutu 90'.
2-0 aseară în turul semifinalei din CL
Aseara victorie cu 4-1 in UCL ,un scor neasteptat de mare ! :d
Azi in campionat victorie cu 3-0 ! :)
2-2 cu liderul , am făcut 2 transferuri pentru returu de mâine din semifinala din CL
victorie 2-1 in deplasare si ma mentin pe primul loc
Infrangere neasteptata cu locu 10 la primu meci care nu l-am urmarit sezonu asta in campionat ... in tur iam dat 1-5 si acum cand aveam cea mai mare nevoie de victorie ma batut cu 0-2 si daca locu 2 castiga meciu de azi va trece pe primu loc , m-am mentinut pe primu loc jumate de sezon si acum la sfarsit pierd cu dinastea de la coada clasamentului ... in ultimele 3 etape am castigat doar 2 puncte si sunt obligat sa castig cele 3 meciuri ramase si in ultima etapa am meci cu locu 2 ... dezamagire totala in ultimele 2 meciuri jucate :( :(
Ati mai pomenit asa ceva?
In semifinala CL am luat bataie in tur cu 4-0 deplasare de la unu clar mai bun ca mine.
In retul am zis sa trag la o victorie de moral ca nu ma asteptam sa ma mai calific. In prima repriza au fost baietii mei pe el,3-0 la pauza insa in repriza a 2,a luat el rosu insa am tot ratat si nu am reusit sa-l bag si pe al 4-lea :((
In campionat am ocupat loc 1 de la prima etapa si am ramas asa pana la final,n-are cine sa ma ajunga,2 infrangeri si un egal,restul victorii
Jucatori n-am reusit sa cumpar decat 1,cu cei 30 de tokeni stransi...e bataie mare pe cei de 5 stele si nici nu stiu cand as putea licita ca sa prind ceva ....
2-2 cu locul 5
Azi egal in campionat 2-2 cu locul 2 ! terminam pe 3 acest sezon ! :)