Bogdan Astefanei @ - Moralul, conditia fizica, media de varsta , prima de joc. Eu aici mi-as pune intrebarile daca as fi in locul tau.
Cat despre mine, sezonul asta am castigat cupa si spream la un loc 2.
Bogdan Astefanei @ - Moralul, conditia fizica, media de varsta , prima de joc. Eu aici mi-as pune intrebarile daca as fi in locul tau.
Cat despre mine, sezonul asta am castigat cupa si spream la un loc 2.
Moralu il mentin " Superb " , conditia fizica o mentin de la 90% in sus inaintea fiecarui meci , media de varsta nu cred ca are o asa mere importanta , mai ales cu ultimu loc clasat , pana acum m-am mentinut pe primu loc cu jucatori astea si acum pierd ... am avut jucatori batrani mult mai buni decat unii jucatori tineri , da oricum media de varsta o am 26-27 ani , prima de joc ii maxima asta nici nu inteleg de ce pana acum cand nu aveam prima mergea bine si acum ... este neexplicabil ce mi sa intamplat in ultimele 3 etape , am mai patit sa fac cate un meci slab cu codasele clasamentului da 1 nu 3 la rand ... au ramas sanse mici la titlu eu trebuie sa castig neaparat ultimele 2 meciuri ca sa iau campionatu si ultima etapa am cu actualu loc 1 , daca o tin tot asa de pe primu loc pana in etapa 23 pot termina chiar pe locu 4 ... daca nu am noroc in ultimele 2 etape sezonu asta va fi cel mai dezastruos ...
3-0 cu locul 12 , prima victorie după 8 meciuri de secetă
Victorie 2-0 ieri si cu 2 etape inainte de final am 2 puncte avans fata de locul secund .
Asteptam noul sezon, speram la CUPA si CAMPIONAT!