3-0 in Cupa, sper la o victorie in campionat, sunt fortat sa castig... deoarece am doar 4 puncte dupa 3 etape.
3-0 in Cupa, sper la o victorie in campionat, sunt fortat sa castig... deoarece am doar 4 puncte dupa 3 etape.
3-1 în campionat cu o echipă destul de slabă, e bine că am câștigat
Last edited by A R R O W; 02-13-2015 at 04:05 PM.
dupa 2-0 in tur am castigat si returul in cupa 1-0. astept urmatorul adversar
Victorie chinuita in campionat 1-0 bine ca am obtinut cele 3 puncte la ce campionat am fiecare victorie ii importanta.
miraculos azi m am calificat mai departe in cupa .. chiar daca am pierdut cu 1-0 .. adversarul probabil a vazut inceputul meu dezastruos a jucat in primul meci cu rezervele .. a pierdut
acum avea in echipa de start 7 jucatori de 6 stele .. i ar eu am jucat aparare puternica ..si n am luat decat 1 gol
azi am vandut un atacant de 4 stele calitate 39 la un pret foarte bun , am primit o super oferta de 5M + 7 tokens..
sper ca in echipa lui sa confirme .. sa nu i para rau de investitie .. dar sincer doar cu echipe de 2 -3 stele marca.. la mine nu prea era bun
zilele trecute la fel am avut vanzare buna pe un ST si un MC am luat aproape dublu cat faceau
acum sper ca in weekendul asta sa pun mana pe un atacant care stie sa traga la poarta
un ST si un DC mai am de gand sa cumpar sezonul asta .. apoi o sa mi strang tokeni sa am pentru inceputul sezonului urmator
3-0 ieri acasa in campionat, ce-i drept adversarul avea vreo 2 jucatori ce nu jucau pe posturile lor. Raman pe 7 in clasament cu 7 puncte dupa 4 etape. Mi-am fixat si obiectivul pt acest sezon : promovarea si un drum cat mai lung in cupa.
Inca o victorie la limita in campionat 1-2 , adversaru de maine are aproape toata echipa de 6 stele ...
Edit: In cupa am un adversar cu un lvl mai mare dar ii acceptabil.
Last edited by Bogdan Astefanei; 02-14-2015 at 07:48 AM.