274Likes
-
In campionat sunt lider dupa 10 etape cu 3 puncte avans fata de locul 2. In cupa am invins 3-1 aseara in deplasare si in mod normal nu pot rata calificarea. In LC voi merge mai departe dar cel mai probabil de pe locul 2 si voi avea meci foarte greu in optimi.
-
Apprentice
Am 20 de meciuri fără înfrângere până acuma ,doar 2 egaluri,în campionat nici o înfrângere
-
Pro
Ieri am fost iar invins in campionat 0-1 si am facut egal si in cupa 1-1 acasa cu un adversar cu echipa de 4 stele ...
Azi iar am facut un egal in campionat 3-3 , am avut 0-2 si mia accidentat un jucator dar am uitat sa setez schimbarile si sa schimbat cu un jucator foarte slab sa facut 3-2 si debea am reusit egalarea , as fi castigat daca puteam sa urmaresc meciu ... oricum sezonu asta ii ratat , nu cred ca prind nici locu 3 , locu 1 are 9 puncte peste mine ...
Victorie in ultimu meci din grupele Champions League 5-0 si ma calific de pe prima pozitie
Last edited by Bogdan Astefanei; 03-20-2015 at 02:22 PM.
-
Apprentice
-
Apprentice
Da,prima infrangere din acest sezon de la o echipa slabuta ,a avut 2 cornere 2 goluri.eu 5 livituri libere nici un gol.Cand nu vrea nu vrea ,hotiiiii .
-
Cum se poate ca in 2 meciuri sa am 4 accidentari. Am ajuns sa bag jucatori pe diferite posturi pe care nu le-as fi jucat. Si totusi in Liga am batut cu 2-0 si in campionat un fericit 1-0.
-
Famous
prima victorie după o lungă secetă în campionat, victorie grea cu 2-1
mâine meci greu în cupă și în campionat
-
Super Moderator
4-0 si ne-am apropiat la un punct de locul 1, maine meci relativ usor
-
Pro
M-am calificat mai departe in cupa dupa ce am castigat cu 2-4 meciu din deplasare , in runda urmatoare voi intalni un adversar mult mai greu ca asta.
-
Apprentice
Da,ce pot zice o prostie de joc cu silmularilor lor si tot,degeaba te zbati sa cumperi jucatori cat mai buni ,ca vine un agarici cu echipa mai mica ca tine si te bate. bat acasa la el cu 1-2 dupa la mine acasa iau bataie cu 1-2 si ma bate la penalty, eu cu echipa de 33.9 si el 28.
Ce mai poti zice,o prostieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de jocccccccccccccccccccccccc