274Likes
-
Dreamer
3-0 deplasare in cupa.
A luat rosu si a avut un accidentat....ghinionul lui...acum astept finala ca in retur la mine acasa nush daca mai are sanse
In UCL sunt tot in semifinale dupa ce am trecut cu 4-1,4-0 in sferturi.Adversarul de acum este tot unul sub nivelul meu deci astept si aici finala.
Mentionez ca in finala UCL sunt sanse mari sa joc cu vecinul meu de bloc caci si el are un adversar slab )
-
Am pierdut 5-2 in cupa in deplasare si cam aici ma opresc. In campionat victorie 6-0 acasa si imi mentin diferenta de 1 punct fata de locul 2.
-
Pro
Invins 0-1 in cupa , nici nu aveam prea multe asteptari tinand cont de diferenta dintre noi doi , la scoru asta totusi inca raman sperante dar nu cred ca am sanse prea mari.
-
Apprentice
-
Dreamer
2-1 turul din cupa..cam putin,s-ar putea sa nu imi fie asa de usor pe cum credeam
Ms pt sustinere florin,asa cum o face mai mereu,scuze ca eu nu ma nimeresc la meciurile tale
-
am pierdut 1-3 in deplasare in LC si nu-mi fac sperante pt retur. in campionat am batut 8-1
-
Apprentice
2 : 1 in campionat .
maine returul in cupa . sper sa il castig
-
Famous
3-1 într-un meci destul de important
-
Famous
-
Dreamer
1-0 in cupa,vine finala
3-0 in campionat,iar urmatoarele meciuri sunt decisive cu cei de pe locurile 1-4