1-3 în campionat.. jucătorii mei nu prea marchează.. 99% sezonul ăsta nu promovez :D
Printable View
1-3 în campionat.. jucătorii mei nu prea marchează.. 99% sezonul ăsta nu promovez :D
Ieri am castiga cu 4-2 in campionat si cu 7-0 in UCL
Azi am castigat cu 12-0 in campionat si 3-0 in cupa :)
Am terminat si cu transferurile , am schimbat tot lotu.
Obiectiv nou: Salvarea de la "retrogradare" :))
Attachment 40223
dubla victorie si azi 9-0 in campionat unde am 10 puncte din 4 meciuri si sunt pe primul loc datorita golaverajului mai bun si 3-2 in cupa unde merg mai departe dupa 8-5 in cele doua manse.
4 din 4 in campionat cu 18 goluri date pe prima pozitie.
In cupa merge ok sa vedem cu cine picam acum.
infrangere ..4-1 ..in campionat ..cred ca este prima oara cand iau bataie la scor, in campionat
12-0 in campionat si 4-0 in cupa, perfect!
3-1 în cupă după 7-0 în tur.. mergem mai departe, dar în campionat suntem la retrogradare :D
jale ... învins cu 5-2 în campionat.. echipă mult mai bună ca a lui.. jucătorii nu joacă nimic...
Scuze ca nu am mai postat asa des, in campionat stau bine locul1 cu 13 puncte, in UCL am 3 victorii, iar in cupa joc in Saisprezecimi.
Eu stau binisor :D
Attachment 40373
Ieri victorie 3-1 in UCL si un 2-1 norocos in campionat cu o echipa slaba
Azi am luat bataie in cupa 1-0 de la o echipa mult mai slaba ca a mea ... :( am eliminat 2 cu 2 lvl-e mai mari ca mine si acum iau bataie de la unu cu acelasi lvl si mai slab ca mine ...
am făcut 3 transferuri ieri și am schimbat formația
2-0 în deplasare în cupă cu un adversar bunicel
Victorie 4-0 in campionat si ma mentin pe locu 4 la 3 puncte de locurile 1 si 2 si la un punct de locu 3.
1-1 în campionat după ce conduc cu 1-0, egalează după pauză și după am două ocazii 1vs1 cu portarul, una o scoate și una o dau pe lângă
ceva normal :D
7-0 in liga.. maine sa vadem, acum cu locul 3 care e langa noi, nu a pierdut niciun meci sez asta.
In cupa am batut cu 7-0,in Champions cu 4-2 si in campionat cu 3-0
Am prins doar 4 etape din sezonul trecut ca nu mai jucasem de cateva luni :))) . M-am clasat pe locul 8, sunt nivel 12 si pana acum stau foarte bine in campionat (locul1). Bugetul e mic, 40M momentan nu am nevoie sa schimb nimic. Avand in vedere ca nu particip in CL, sezonul asta vreau sa castig cupa (sunt cu un pas in optimi dupa un 3-0 in tur) si evident campionatul pe locul 1 :cool:
In campionat merg bine,nici o infrangere,doar victorii iar ultimu meci l-am avut cu adversarul cel mai de temut,cu echipa mult mai buna decat a mea, 5-4 final dupa ce eram condus cu 1-4.
In CL la fel,doar victorii iar in cupa am suferit prima infrangere din sezon,1-2 cu adversar putin mai puternic insa am jucat fara cei 2 MC care s-au accidentat si a trebuit sa improvizez.
Acum am strans 36 de tokeni si 6m si incep sa-mi fac si eu echipa cum trebuie,sa pot ajunge macar in semifinale
Primu egal din acest sezon 2-2 in champions league..
prima victorie în campionat după ceva vreme, 8-0 cu ultima clasată, ceva așteptat
- a venit prima infrangere a sezonului 0-1 in LC, oricum sunt calificat mai departe ramane de vazut de pe ce pozitie.
- in cupa am castigat aseara 3-1 in deplasare si n-am trebui as am probele in retur
- in campionat sunt lider cu 19 puncte (6 victorii si un egal)
Victorie in UCL 1-0 si in campionat cu 4-0 :)
Deocamdata ma tin bine in campionat si in Cupa, dar azi am meciuri grele. Atat in campionat cat si in cupa.
La o tactica de genul:
x x x x x x x x ST x x x x x x x x
AML x x x x x x x x x x x x x AMR
x x x x MC x x x x x x MC x x x x
x x x x x x x x DMC x x x x x x x
DL x x x DC x x x x x DC x x x DR
x x x x x x x x GK x x x x x x x x x
ce tactica ati folosi impotriva ei?
2-0 și în returul cupei, suntem calificați în optimi, meci greu diseară în campionat
Am bătut în cupa cu 5-0 ,la general 12-0 .Meci greu în Campionat şi la mine .
Attachment 40592
așa ceva e incredibil :)) din 2 ocazii are un gol, iar eu din 6 ocazii tot unul
când Nordeus nu vrea nu ai ce face :D
Te-au furat arbitrii,fă contestaţie ,poate câştigi la masă verde :D
Am bătut şi în campionat cu 2-0 ,nici o înfrângere până acuma ,mâine am cu cel mai bun !
3-0 in cupa dupa ce am luat bataie cu 2-1 in tur.
Acum ca m-am intarit si mi-am luat vreo 7 jucatori de 4-5 stele ma gandesc sa castig tripla.
Cu emotii am reusit sa trec si eu mai departe in cupa :confused:
Attachment 40595
M-am calificat in cupa dupa ce am castigat azi cu 5-1 scor general 5-2 :)
In campionat am fost invins cu 3-0 acasa de acel fost adversar din CL si deja sunt 6 puncte diferenta fata de lider ...
Blat sau miracol? :))
http://s19.postimg.org/osigykc2b/hdf.png
Hahh ,naspa rau asa !
5-1 in campionat si 4-0 in cupa iar in optimi am un adversar accesibil
învis cu 1-0 în campionat , meci praf făcut de jucători
3-3 În campionat şi 10-0 în ucl.
Azi am castigat cu 10-0 in campionat si am facut 2-2 in CL unde sunt ca si calificat
Urmeaza 3 meciuri foarte grele in campionat.