L-am batut cu 5-1 pe cel de pe locul 2 si ieri m-am calificat in optimi unde am un adversar cu 6 puncte peste mine la calitatea jucatorilor. Sa vedem ce iese :cool:
Printable View
L-am batut cu 5-1 pe cel de pe locul 2 si ieri m-am calificat in optimi unde am un adversar cu 6 puncte peste mine la calitatea jucatorilor. Sa vedem ce iese :cool:
In Ucl in grupe stau cel mai bine chear daca celelalte echipe au un coeficient al echine mai bun ca mine. Am 5 victorii din 5.
1-0 în turul din cupă, meci greu în campionat diseară
Posibil să fac un concurs cu emblema și tricoul oficial de acasă ale Benficăi, dar mă mai gândesc :D
jale în campionat.. alt meci dominat.. doar 0-0 după ce am ratat 2 ocazii 1vs1 cu portarul ..
Am făcut un 2-1 în campionat şi tot la fel 2-1 şi în cupa ! :D
1-1 in cupa , pana acum e bine .. urmatoru meci e la mine acasa
si 4-2 in campionat, incep sa prind avans
Doar 1-1 in campionat si am pierdut locul 1 :D
Aveam meci de cupa si am reusit sa intru mai tarziu pe telefon.
Era min 50 si avea el 1-0,s-a terminat 1-3 deci conteaza mult prezenta managerului
In campionat sunt lider dupa 10 etape cu 3 puncte avans fata de locul 2. In cupa am invins 3-1 aseara in deplasare si in mod normal nu pot rata calificarea. In LC voi merge mai departe dar cel mai probabil de pe locul 2 si voi avea meci foarte greu in optimi.
Am 20 de meciuri fără înfrângere până acuma ,doar 2 egaluri,în campionat nici o înfrângere :D
Ieri am fost iar invins in campionat 0-1 si am facut egal si in cupa 1-1 acasa cu un adversar cu echipa de 4 stele ...
Azi iar am facut un egal in campionat 3-3 , am avut 0-2 si mia accidentat un jucator dar am uitat sa setez schimbarile si sa schimbat cu un jucator foarte slab sa facut 3-2 si debea am reusit egalarea , as fi castigat daca puteam sa urmaresc meciu ... oricum sezonu asta ii ratat , nu cred ca prind nici locu 3 , locu 1 are 9 puncte peste mine ...
Victorie in ultimu meci din grupele Champions League 5-0 si ma calific de pe prima pozitie :)
Eu stau bine până acuma în toate 3 competiti.
Attachment 40804
Attachment 40805
Attachment 40807
Da,prima infrangere din acest sezon de la o echipa slabuta ,a avut 2 cornere 2 goluri.eu 5 livituri libere nici un gol.Cand nu vrea nu vrea ,hotiiiii .
Attachment 40821
Attachment 40822
Cum se poate ca in 2 meciuri sa am 4 accidentari. Am ajuns sa bag jucatori pe diferite posturi pe care nu le-as fi jucat. Si totusi in Liga am batut cu 2-0 si in campionat un fericit 1-0.
prima victorie după o lungă secetă în campionat, victorie grea cu 2-1
mâine meci greu în cupă și în campionat
4-0 :D si ne-am apropiat la un punct de locul 1, maine meci relativ usor :D
M-am calificat mai departe in cupa dupa ce am castigat cu 2-4 meciu din deplasare , in runda urmatoare voi intalni un adversar mult mai greu ca asta.
Da,ce pot zice o prostie de joc cu silmularilor lor si tot,degeaba te zbati sa cumperi jucatori cat mai buni ,ca vine un agarici cu echipa mai mica ca tine si te bate. bat acasa la el cu 1-2 dupa la mine acasa iau bataie cu 1-2 si ma bate la penalty, eu cu echipa de 33.9 si el 28.
Ce mai poti zice,o prostieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de jocccccccccccccccccccccccc
Si Steaua a batut-o pe Chelsea si totusi este o diferenta mare intre ele.
Ori a stiut sa isi pregateasca jucatorii mai bine,ori a avut noroc.
Asta e se intampla :)
Da se mai instampla si de astea ,dar cam de obicei bat echipele mari si iau bataie de la astea mici ,ce fel e conceput jocu asta nustiu,dar e foarte prost.
Creatorii jocului sunt suporteri Man City probabil :))
4-3 în retur după ce se pare că am revenit de la 3-1 :))
bine că nu am fost online că mă enervam :))
4-0 contra fostului loc 2 , am prins un meci extraordinar, urcăm pe 6
Am bătut cu 6-0 în campionat şi am revenit înapoi pe locul 1,mâine meci greu în ucl.
3-0 la masa verde, alt rau sa nu fie dar parca totusi preferam un meci direct pt. ca aveam sansa sa inscriu mai mult.
Nu mi-a trecut ma ,pentru ca agariciu ala ma scos din cupa.
am lipsit o vreme pt ca mi sa stricat laptopul :((((( scz
am ajuns pe locul 8 de pe 3 dar se poatee schimba de acum in colo pt ca doar meciuri usoare am
deci nu cred.... cum să ai 2 cornere și un șut și să dia 3 goluri? ...
eu din 3 ocazii nu dau un gol ...
revenim pe locul 10
Pana in acest moment e bine la mine,momentan locul 2 in campionat si calificat in UCL,azi victorie cu 6-0 in UCL :D
Eu am pierdut cu 3-2 în ucl acasă la el,în prezent is pe locul 1 în campionat cu 3 puncte în faţă.