pentru ca ai crescut la un nivel mai mare, stai linistit, nu este un bug, nise intampla tuturor![]()
pentru ca ai crescut la un nivel mai mare, stai linistit, nu este un bug, nise intampla tuturor![]()
4-0 in deplasare in cupa si probabil merg in turul urmator
Priviti si minunati-va...
Incredibil inadmisibil
M-a batut dupa ce l-am batut acasa...Cu un portar de 1 stea...A avut parade...
![]()
La el un portar care e de 1 stea la lvl meu...plus ca e cu un lvl in fata...si a mai si salvat...Nici n-am putut sa fac transferuri de dimineata nici la pranz...niciun jucator vrednic...decat mosi...mai ma si fura acuma NORDEUS...nu mai zic ca acu 2 sezoane m-a batut un robot in cupa desi aveam de trei ori echipa lui...echipa de 5 stele si el de 3...astea-s doar detalii...si la lvl 2 m-au furat in ultimul hal...ma bate un slab la mine acasa...cu echipa de 2-3 stele...aceeasi tactica...si tot la lvl 2 tot eliminat de niste manageri mult inferiori...Asta e Nordeus...Te fura in ultimul hal...
![]()
![]()
Mie mi sa accidentat portarul prin Min 40 si luasem si gol si la rezerve nu aveam portar si am băgat un mijlocaș de 2 stele si am reușit sa întorc si meciul si am avut si 4 parade. Si chear daca adversarul avea atacant de 5 si 6 stele nu a mai reușit sa îmi dea gol.
Poate daca nu se accidenta portarul luam bătaie in acel meci. Ca îmi jucase mai slab decât MC
2-2 în retur acasă la mine și am scăpat de un adversar cu un lvl mai mare![]()
3-0 in returul cupei si dupa 4-0 in tur merg mai departe. in campionat am picat destul de bine doar 3-4 adversari au echipe bune. Obiectivul este top3 dar sper sa trag la titlu.