Ieri victorie 3-1 in UCL si un 2-1 norocos in campionat cu o echipa slaba
Azi am luat bataie in cupa 1-0 de la o echipa mult mai slaba ca a mea ...am eliminat 2 cu 2 lvl-e mai mari ca mine si acum iau bataie de la unu cu acelasi lvl si mai slab ca mine ...
am făcut 3 transferuri ieri și am schimbat formația
2-0 în deplasare în cupă cu un adversar bunicel
Victorie 4-0 in campionat si ma mentin pe locu 4 la 3 puncte de locurile 1 si 2 si la un punct de locu 3.
1-1 în campionat după ce conduc cu 1-0, egalează după pauză și după am două ocazii 1vs1 cu portarul, una o scoate și una o dau pe lângă
ceva normal![]()
Last edited by A R R O W; 03-15-2015 at 09:13 PM.
7-0 in liga.. maine sa vadem, acum cu locul 3 care e langa noi, nu a pierdut niciun meci sez asta.
Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
In cupa am batut cu 7-0,in Champions cu 4-2 si in campionat cu 3-0
Am prins doar 4 etape din sezonul trecut ca nu mai jucasem de cateva luni)) . M-am clasat pe locul 8, sunt nivel 12 si pana acum stau foarte bine in campionat (locul1). Bugetul e mic, 40M momentan nu am nevoie sa schimb nimic. Avand in vedere ca nu particip in CL, sezonul asta vreau sa castig cupa (sunt cu un pas in optimi dupa un 3-0 in tur) si evident campionatul pe locul 1
![]()
In campionat merg bine,nici o infrangere,doar victorii iar ultimu meci l-am avut cu adversarul cel mai de temut,cu echipa mult mai buna decat a mea, 5-4 final dupa ce eram condus cu 1-4.
In CL la fel,doar victorii iar in cupa am suferit prima infrangere din sezon,1-2 cu adversar putin mai puternic insa am jucat fara cei 2 MC care s-au accidentat si a trebuit sa improvizez.
Acum am strans 36 de tokeni si 6m si incep sa-mi fac si eu echipa cum trebuie,sa pot ajunge macar in semifinale