Ieri victorie 3-1 in UCL si un 2-1 norocos in campionat cu o echipa slaba
Azi am luat bataie in cupa 1-0 de la o echipa mult mai slaba ca a mea ... am eliminat 2 cu 2 lvl-e mai mari ca mine si acum iau bataie de la unu cu acelasi lvl si mai slab ca mine ...
am făcut 3 transferuri ieri și am schimbat formația
2-0 în deplasare în cupă cu un adversar bunicel
Victorie 4-0 in campionat si ma mentin pe locu 4 la 3 puncte de locurile 1 si 2 si la un punct de locu 3.
1-1 în campionat după ce conduc cu 1-0, egalează după pauză și după am două ocazii 1vs1 cu portarul, una o scoate și una o dau pe lângă
ceva normal
Last edited by A R R O W; 03-15-2015 at 10:13 PM.
7-0 in liga.. maine sa vadem, acum cu locul 3 care e langa noi, nu a pierdut niciun meci sez asta.
In cupa am batut cu 7-0,in Champions cu 4-2 si in campionat cu 3-0
Am prins doar 4 etape din sezonul trecut ca nu mai jucasem de cateva luni )) . M-am clasat pe locul 8, sunt nivel 12 si pana acum stau foarte bine in campionat (locul1). Bugetul e mic, 40M momentan nu am nevoie sa schimb nimic. Avand in vedere ca nu particip in CL, sezonul asta vreau sa castig cupa (sunt cu un pas in optimi dupa un 3-0 in tur) si evident campionatul pe locul 1
In campionat merg bine,nici o infrangere,doar victorii iar ultimu meci l-am avut cu adversarul cel mai de temut,cu echipa mult mai buna decat a mea, 5-4 final dupa ce eram condus cu 1-4.
In CL la fel,doar victorii iar in cupa am suferit prima infrangere din sezon,1-2 cu adversar putin mai puternic insa am jucat fara cei 2 MC care s-au accidentat si a trebuit sa improvizez.
Acum am strans 36 de tokeni si 6m si incep sa-mi fac si eu echipa cum trebuie,sa pot ajunge macar in semifinale