73Likes
-
Nu m am ocupat cateva zile de echipa si imedist s a vazut
4 accidentati in primul 11 si un suspendat
In camionat doar 1 victorie 2 infrangeri si un egal(egal facut cu lideru in conditile in care eu nu aveam niciun jucator p mijloc)
In cupa am castigat dar degeaba nam putut intoarce scoru
Un cl imi merge bine sunt p doi avem azi meci
-
5-0 in LC si doar un 2-2 acasa in campionat in fata unui adversar cu o tactica foarte dubioasa ....
-
Pro
In sfarsit o zi mai buna , victorie 3-0 in campionat cu o echipa foarte slaba ... bine ca am castigat macar si victorie surprinzatoare in CL 1-3
-
Grand Master
Parcurs perfect pana acum!
-
Pro
In sfarsit mai recuperez din puncte si golaveraj dupa victoria de azi cu 7-0 , locu 1 a facut egal cu locu 2 si m-am apropiat la 4 puncte dar la golaveraj is cel mai slab is debea al optu-lea , momentan sunt pe locu 5 si urmeaza cateva meciuri usoare dar sfarsitu turului ii infernal ...
-
Grand Master
Si ce bine merge, merge, merge
-
ieri 4-0 in cupa si doar un 0-0 in campionat, al doilea egal consecutiv, sunt pe 3 la 2 puncte de primul loc...
-
Grand Master
Daca castig in CL acum la 2 e posibil sa castig si urmatoarele 10 meciuri
-
Pro
Victorie in campionat 6-1 , as fi vrut putin mai mult dar ii bine si asa locu 1 a facut egal cu locu 6 si locu 3 a batut locu 2 si ia luat locu , astfel m-am apropiat la 2 puncte dar tot pe 5 raman , urmeaza inca 3 meciuri usoare dupaia ultimele 3 din tur si primele 4 din retur is infernale ... am prins un campionat puternic sezonu asta cu jucatori activi , suntem 8 echipe puternice restu is pentru golaveraj.
-
3-0 la masa verde in LC...si 11-0 in campionat, unde sunt la 1 punct in spatele liderului