In campionat sunt doar la un punct de locul 2 pe care l-am batut azi la limita cu 2-1
In CL merg in semifinale unde pare sa am un meci usor,insa in cealalta semifinala sunt doi cu echipe facute la impresar deci meci extrem de greu in finala..
In campionat sunt doar la un punct de locul 2 pe care l-am batut azi la limita cu 2-1
In CL merg in semifinale unde pare sa am un meci usor,insa in cealalta semifinala sunt doi cu echipe facute la impresar deci meci extrem de greu in finala..
Victorie in campionat 3-1 , urmeaza meciul din cupa
Maine voi avea 2 meciuri cu un singur adversar si cel mai important e sa-l bat in CL
Victorie in cupa 0-4 am dat cate 2 manse a cate 2 goluri fulgeratoare in fiecare repriza 2 din ele in ultimele 5 minute si in mod normal as putea zice ca m-am calificat in finala
Last edited by Bogdan Astefanei; 07-19-2015 at 07:44 PM.
Victrie la limita in Cupa, 4-3 acasa dar o sa fie un retur de foc...
Doua victorii azi 2-4 in campionat si 1-3 in CL cu acelasi adversar , sper sa nu am probleme in retur
3 victorii in ultimile 3 etape de campionat : 2-1, 5-0 si 2-0 azi cu liderul pe care l-am egalat la puncte si depasit la golaveraj. In LC doar 2-2 in deplasare, sper sa nu am probleme maine in retur.
Victorie 5-0 azi cu locu 13 si calificat in cupa
Maine sper sa ma calific in finala CL in care nu am mai fost din sezonu 8 , incerc sa-mi protejez 3 jucatori de cartonas galben pentru finala si sper sa nu am probleme
Victorie in CL 1-0 si sunt foarte multumit ca pentru finale am reusit sa-mi menajez jucatorii impotriva suspendarii , in CL finala o voi juca cu adversaru din grupa si ii cam naspa ... ii singuru care ma batut sezonu asta in CL 1-2 pentru mine si 0-2 pentru el in dubla din grupe , sper insa sa nu am probleme , singura cupa CL am castigat-o a fost la lvl 5 si acum sunt la lvl 25
In campionat urmeaza 3 meciuri grele dar probabilitatea sa-l pierd ii destul de mica
Victorie si in campionat 1-2
Last edited by Bogdan Astefanei; 07-22-2015 at 02:12 PM.