Ai zis bine, intr-un meci , nu la fiecare. Stadionul il am full , la locuri mai am putin de lucrat.
Trimis de pe al meu P5 folosind Tapatalk
Ai zis bine, intr-un meci , nu la fiecare. Stadionul il am full , la locuri mai am putin de lucrat.
Nu inteleg de ce a fost necesar acest update. Era cat de cat bine cum era , imi permiteam si un amical pe zi, acum...
Mie unu nu mi se pare ca obosesc mai repede ca inainte, dar inainte puteai sa le dai antrenament la jucatori dupa o ora, acum le dai dupa 5 secunde ceea ce este foarte important avand in vedere ca poti sa iti cresti jucatorii mai repede si le poti atribui abilitati speciale, ceea ce este foarte important.
Presing pe tot terenul si marcaj om la om necesita mai multa conditie acum. Probabil folosesti una dintre astea doua, daca nu pe amandoua si de aia ai pierdut asa multa conditie.
folosesc doar marcaj om la om dar totusi acest update a fost o prostie :P nu o pot sa le dau training .... si sa nu ma gandesc la un amical ... si asta doar cu meciuri in liga si in CL ca daca as avea si in CUPA ar fi pre obositi pt acele meciuri.... cum era inainte era perfect .!
sper sa se poata rezolva acest lucru....
sau macar de ar face ca jucatori nostri sa primeasca mai multa energie in acele 3 ore si ca un REST sa deie mai multe energie .... sau cel mai bine sa faca cum a fost inainte ....am impriesia ca multi jucatori se vor lasa de joc pt aceste prosti mici care le fac cei de la Nordeus.
Eu tin presing-ul pe redus si marcajul zonal. In repriza a 2-a daca nu conduc mut pe avansat si om-la-om ca sa marchez.
Eu personal pachete verzi adun din amicale.Fac 3-4 pachete pe zi + 6 la fiecare 4 zile.
Daca stii sa conservi energia jucatorilor nu ai probleme.De exemplu ii energizez pe cei buni,care au nevoie,adica 80%+,restul ii schimbi cu rezervele pt ca nu sta echipa in 2-3 jucatori...iar in a-2a repriza bag titularii inapoi si vor avea aceeasi conditie ca restul..
S-au schimbat cateva lucruri, acum presing pe tot terenul a devenit presing ridicat (mare) cum vreti voi iar presing in jumatatea proprie a devenit presing scazut.
Plus, s-au scazut din valori, presing ridicat si marcaj om la om nu mai consuma chiar atata de multa conditie ca si pana acum.
Ramane de vazut cum o sa se miste jocul iar poate pe parcurs or sa mai fie si alte ajustari...