Results 1 to 10 of 14
Like Tree2Likes

Thread: Hoție!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Salut Ovidiu, nu e hotie, e un lucru normal chiar daca e neplacut. Jocul functioneaza pe niste servere ca toate jocurile online din lume iar salvarile nu se pot face in timp real mai ales la dimensiunea asta.

La jocurile MMORPG de exemplu se intampla foarte des, ba chiar mai rau de poate da in urma si cu 5-10 minute. Eu pateam des pe serverele celor de la Blizzard care sunt cei mai mari in domeniu.

Termenul se numeste "backroll" deoarece informatiile nu se pot salva tot timpul in timp real. In cazul jocurile browser e oarecum mai usor dar nici aici nu e posibil 100% mai ales in timpul unui meci. Au fost cazuri in care si dupa 4,5 minute dupa ce a picat serverul meciurile au fost rejucate automat deoarece nu s-au salvat toate.
    ovidiuflo likes this.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    Mulțumesc , înțeleg dimensiunea și complexitatea, dar , mă vait și eu pt 3 pct.
    Cum pot schimba ora unui meci ?
    Mulțumesc.

Rookie TuninGGamer's Avatar
    Quote Originally Posted by ovidiuflo View Post
    Cum pot schimba ora unui meci ?
    Mulțumesc.
    Poti schimba ora unui meci doar la partidele jucate pe teren propriu(acasa) contra cost evident(2 tokeni mai exact).Personal nu-ti recomand sa te folosesti de aceasta optiune ... daca iti e scris sa iei bataie o iei oricum
    Opris Mircea likes this.