Results 1 to 10 of 46

Thread: Sezonul 74 - Sunteti gata?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
    Crede-ma acest joc nu tine doar de investitii, tine mai mult de noroc, in functie de cum iti prinzi jucatorii, poti sa dai 69T pe un jucator de la impresar si sa iti ia 5-6-7 si poti sa dai 2T pe un jucator si sa iti ia numai 8-9-10 si sa marcheze la aproape orice meci. Tokenii te ajuta doar daca vrei sa iti iei un jucator de la impresar, dar poti sa iti faci echipa frumoasa si cu pachete verzi crescand jucatorii si formandu-le o abilitate.

Addicted
    Quote Originally Posted by Zaharia Cristian View Post
    Crede-ma acest joc nu tine doar de investitii, tine mai mult de noroc, in functie de cum iti prinzi jucatorii, poti sa dai 69T pe un jucator de la impresar si sa iti ia 5-6-7 si poti sa dai 2T pe un jucator si sa iti ia numai 8-9-10 si sa marcheze la aproape orice meci. Tokenii te ajuta doar daca vrei sa iti iei un jucator de la impresar, dar poti sa iti faci echipa frumoasa si cu pachete verzi crescand jucatorii si formandu-le o abilitate.
    ai perfecta dreptate DAR odata ce investesti tokeni jocul este "mai amabil" cu tine si te ajuta:

jocul se bazeaza foarte mult pe noroc dar daca investesti tokeni norocul e de partea ta, am avut perioade cand nu am investit si am patit de multe ori ca in timpul meciurilor jucatorii mei sa primeasca note mari si sa ma posesie si suturi la poarta (8-9 suturi pe poarta) dar portarul advers sa "prinda"zi mare si sa apere tot iar adversarul sa aiba 1 singur sut pe poarta si gol si victorie pentru el

despre asta e vorba NU investesti norocul nu e de partea ta si apar multe astfel de 'accidente", daca investesti aceste accidente sunt mult mai rare

Rookie
    de-a cui parte a fost norocul aici?cata dreptate are florian..Sezonul 74 - Sunteti gata?-immagine.jpg

Addicted

Angry

Quote Originally Posted by Fllo Cristea View Post
    de-a cui parte a fost norocul aici?cata dreptate are florian..Click image for larger version. 

Name:	Immagine.jpg 
Views:	14 
Size:	49.8 KB 
ID:	60441
    exact despre asta e vorba.

am inteles ca jocul incearca sa fie cat mai real (zile mai proaste pentru jucatori) si este normal ca in timpul unui sezon sa existe si partide mai slabe cand jucatorii primesc note mici DAR problema mea este ca daca nu cotizezi cu tokeni aceste zile "proaste" sunt destul de des intalnite.

am incercat sa imi fac o echipa competitiva fara a apela la cumpararea de tokeni si constat ca jocul a tinut cont de acest aspect si exact spre finalul sezonului m-am trezit cu 5 - 6 meciuri usoare (adversari mult mai slabi) pe care le-am pierdut datorita acestul noroc care nu a fost de partea mea