Ati simtit vreodata ca licitati pe acelasi jucator cu un oponent "fake" ? Un troll ? Un oponent controlat de TopEleven ?
Ei bine, situatiile exista in realitate, iar eu unul, ma simt furat. Inteleg ca scopul celor de la T11 e sa faca bani, ca doar e un business, nu e un act de caritate... Insa asta mi se pare cam deplasat. Adica eu, (cumpartor de tokens sau nu), nu pot avea sanse egale la licitatii cu alti useri reali, pentru ca sunt situatii cand licitez impreuna cu un troll, controlat de cei de la T11.
Azi am licitat pentru doi jucatori in diferite momente ale zilei, iar contralicitatia a venit de la acelasi user . Culmea ironiei e ca il cunosc (indirect, nu suntem prieteni pe FB, deci nu e nici in lista mea de prieteni la T11). A inceput sa joace inaintea mea, dar a abandonat jocul de ceva timp, insa echipa lui exista si ghitici ce ?! Face si transferuri in numele sau , si il lipsa lui A doua oara l-am abordat (printr-un amic) si l-am intrebat, daca a licitat contra mea . Stupoare ! Omul nu a mai jucat T11 de luni bune !. De altfel, se vedea din modul in care licita, ca nu e un user relal. Licita mereu dupa mine, desi eu licitam in ultima fraciune de secunda. Are bani putini si echipa buna. dar totusi isi permitea sa liciteze la totul sau nimic. Dupa ce am aflat cele relatate mai sus, m-am decis sa ma opresc din acest joc. Ma simt furat, ma simt frustrat. Si asta nu o mai poate repara nimeni.
Mult succes in continuare si fiti vigilenti, ca daca ajungeti sa bagati macar un leu din banii vostri munciti, ce am povestit eu mai sus este echivalentul unui furt. Daca jucati doar de placere, fara a pune bani, poate mai e de trecut cu vederea... Pana la urma pe banii lor fac ce vor. Dar pe banii nostri, avem, dreptul sa ne revoltam!.