Salut Florin, mersi ca intrebi si am raspunsul pentru tine.

Din pacate nu e chiar asa simplu si nu se poate face mare lucru. Singurul lucru pe care-l poate face Nordeus e sa limiteze numarul de jetoane sau pachete pe care o persoana le poate obtine doar ca acest lucru chiar nu e in favoarea lor, e ca si cum ai refuza bani fara sa misti un deget.

Da e adevarat ca unele tari si de regula cele mai dezvoltate au mult mai multe videoclipuri si oferte decat Romania si/ sau in special tarile din Asia, Africa sau Europa de Est.

Problema care este, nu tine de Nordeus si nici macar de cei care furnizeaza ofertele, totul tine de cine doreste sa-si faca reclama. Daca ai avea un produs si tu cel mai probabil ai cauta sa-l vinzi in tari mai dezvoltate unde cererea cu siguranta este mai buna si pe langa asta cele mai multe firme care isi fac reclama provin din US, Canada, UK, etc si acestea nu ofera nici-un serviciu catre Romania de exemplu si atunci de ce si-ar face ei reclama aici? Nu are logica!

In privinta asta Top Eleven are mainile legate, singurele optiuni ar fi sa scoata aceste oferte de tot sau sa limiteze cat mai mult dar nu cred ca ar face asa ceva, nimeni pe pamantul asta deoarece cum am mai spus, pentru ei inseamna bani veniti dintr-o sursa exterioara unde ei nu-si bat prea mult capul, e perfect pentru ei din punctul asta de vedere.