Results 1 to 6 of 6
Like Tree1Likes
 • 1 Post By PricopGeorgeCătălin

Thread: oferte tokeni gratis

 1. #1
  Addicted
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  544

  Angry oferte tokeni gratis

  Rog moderatorii acestui forum sa transmita catre Nordeus urmatoarea problema legata de ofertele gratuite de tokeni.

  De circa 3 luni de zile nu am gasit nici o oferte de sondaj disponibila pentru Romania, de circa 5 luni de zile nu am gasit nici o oferta de video disponibila (pentru PC)

  De circa 2 luni am observat ca sunt destul de multe si variate ofertele pentru utilizatorii de IOS si android (cei care joaca mai mult de pe mobil) dar nu se gasesc aproape deloc oferte gratuite pentru utilizatorii de PC.

  Eu joc acest joculet exclusiv pe PC si am o mare problema cu lipsa ofertelor pentru utilizatorii de PC, va rog, daca este posibil, sa se faca ceva si in acest sens.

  Multumesc.

 2. #2
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,881
  Salut Florin, mersi ca intrebi si am raspunsul pentru tine.

  Din pacate nu e chiar asa simplu si nu se poate face mare lucru. Singurul lucru pe care-l poate face Nordeus e sa limiteze numarul de jetoane sau pachete pe care o persoana le poate obtine doar ca acest lucru chiar nu e in favoarea lor, e ca si cum ai refuza bani fara sa misti un deget.

  Da e adevarat ca unele tari si de regula cele mai dezvoltate au mult mai multe videoclipuri si oferte decat Romania si/ sau in special tarile din Asia, Africa sau Europa de Est.

  Problema care este, nu tine de Nordeus si nici macar de cei care furnizeaza ofertele, totul tine de cine doreste sa-si faca reclama. Daca ai avea un produs si tu cel mai probabil ai cauta sa-l vinzi in tari mai dezvoltate unde cererea cu siguranta este mai buna si pe langa asta cele mai multe firme care isi fac reclama provin din US, Canada, UK, etc si acestea nu ofera nici-un serviciu catre Romania de exemplu si atunci de ce si-ar face ei reclama aici? Nu are logica!

  In privinta asta Top Eleven are mainile legate, singurele optiuni ar fi sa scoata aceste oferte de tot sau sa limiteze cat mai mult dar nu cred ca ar face asa ceva, nimeni pe pamantul asta deoarece cum am mai spus, pentru ei inseamna bani veniti dintr-o sursa exterioara unde ei nu-si bat prea mult capul, e perfect pentru ei din punctul asta de vedere.
  florian slaniceanu likes this.
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

 3. #3
  Addicted
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  544
  Multumesc pentru explicatii

  Stiam ca exista aceasta situatie, am avut si 2 tikete trimise catre Nordeus pe aceasta tema

  Din punct de vedere economic le dau dreptate dar "nemultumirea mea" se refera in primul rand la ofertele disponibile pentru utilizatorii de PC.

  In acest moment, de exemplu, exista disponibile (chiar si pentru Romania ) cca 7 - 8 oferte pentru tokeni gratis dar se adreseaza doar celor care folosesc aplicatiile pe mobil (poti castiga chiar si in Romania cca 6 - 7 tokeni gratis dar doar daca folosesti mobilul).

  Rugamintea mea era daca puteti sa le transmiteti solicitarea de a gasi ceva solutii (la partenerii lor) pentru a aparea si macar 2 - 3 oferte care sa se adreseze utilizatorilor care folosesc strict PC (eu nu folosesc mobilul - sunt de moda veche si sunt fan Nokia "cu butoane" )

  Multumesc

 4. #4
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,881
  Asta intra cam tot in ce am scris mai sus, e mult mai flexibil sa faca oferte pentru mobil unde-l poti forta sa instaleze o aplicatie decat pe PC unde-i mai greu sa verifici acest lucru. E nasol mai ales cand te gandesti ca in alte tari au si 20, 30 de clipuri pe zi care te ajuta destul de mult.
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

 5. #5
  Addicted
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  544
  Naspa moment

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Jul 2013
  Posts
  10
  O solutie pentru tine ar fi sa-ti instalezi un simulator de android/IOS pe PC. Si intri pe joc de pe acel simulator. Bluestacks stiu ca e pentru android. In felul asta o sa beneficiezi de ofertele de pe android