Quote Originally Posted by Valentin Nicolae View Post
Dupa ce termini meciurile apapre un tabel "Castiguri"unde este o categorie "Evaluari".Acolo iti arata pentru fiecare jucator nota,minute jucate etc.,dar si "evolutia aptitudinilor".Din cate am vazut acolo arata 1%sut,4%dribling etc.Acestea sunt ca un fel de puncte de abilitate sau ce?Ca daca e asa inseamna ca nu trebuie sa mai ma implic cu antrenamentele alea aiurite.
Ca sa nu fiu off topic voi fi scurt si la obiect: din ce am observat eu 1 punct de abilitate din versiunea veche reprezinta un procent de 4% in versiunea noua ... EX: Daniel Ciripcipceanu MC 1% Pase,2% Creativitate,1% Dribling => 1 punct de abilitate
Schema este ca la noul tip de antrenamente jucatorii pot dobandi si 1% dintr-un skill ceea ce nu inseamna ca au dobandit 1 punct de abilitate.
Multi sustin pe forumuri ca vezi doamne noul tip de antrenament dezvolta abilitatile jucatorului mai repede dar mie personal nu-mi pare deloc asa ... cel putin deocamdata.

P.S. Stiu,n-a fost chiar scurt ...dar ... am reusit sa ma calific in cupa dupa un meci halucinant 4-3