3Likes
-
1
Post By steaua fcsb
-
1
Post By PricopGeorgeCătălin
-
1
Post By Mr.Uzzy
-
Meciuri animate 2D
Salutare din nou dragi manageri.
Ma atrage de mult timp acest joc si vreau sa spun ca la ultimele actualizari jocul a devenit mai atractiv.
Am insa o mare problema:meciurile live animate 2d.Problema este ca...nu le pot vedea ,pur si simplu meciul live nu are caracteristica asta.Tot tacâmul merge managerul asistent,raitinguri live etc .Va rog ajutati-ma cum pot face sa am caracteristica asta sa vad jucatorii??
P.S.:la descrierea jocului in google play ei se lauda cu live 2d matches dar pe deviceurile mele nu merge(telefon si tableta android)
Am pus o intrebare si mi au raspuns cei de la Nordeus ca cică in setări voi gasi optiunea de activare a meciului animat si invers dar nu este.Promit sa revin cu screen shoturi
Va multumesc.
Edit(sa fie de la RAM ?
-
Grand Master
Steaua, nu cred ca are legatura cu memoria RAM. Uita-te la acest clip, poate te ajuta.
-
Dreamer
Ba da are.
Pe un Smart 4 nu imi arata insa pe Core Prime imi arata toate functiile chiar daca telefoanele au acelasi display
-
Grand Master
Am testat pe o tableta destul de slaba si aveam functia, ciudat, chiar o sa ma interesez, cert e ca nici ei nu ofera prea multe informatii. O sa revin cu un raspuns oficial in curand.
@Mr. Uzzy, multumesc de suport!
-
Romanian Forum Moderator
Eu am allview a5 quad si va zic din propria experienta ca nu imi merge meciul animat