Quote Originally Posted by Pdranca View Post
Nu stiu cu se calcula până acuma dar eu unu in cupa am avut parte doar în primul meci de un adversar puțin mai bun ca mine eu având 90% iar el 91%,92% , însă un următorul meci am avut adversar cu 3 nivele mai mare ca mine și având 123% si am reușit să trec având el 2 zicători suspendați si a luat si roșu în meci cu mine iar pe urmă am dat de un adversar cu doar 2 niveluri peste mine și având 182%. Deci era de 2 ori peste mine neavand nici o șansă .
Sper cu această schimbare să fie meciuri mai echilibrate și să conteze mai mult tactica pe care o abordează fiecare. Așa ar fi normal în fiecare meci.
pana acuma se lua in calcul valoarea intregului lot astfel:

daca un jucator avea majoritatea jucatorilor de 5-6-7 stele, la sfarsitul campionatului cumpara 4-5 jucatori de 3 stele (pastra in lot acei jucatori de 2 stele de la academia de jucatori) astfel per total valoarea lui scadea, dupa formarea grupelor din cupa se vindeau acei jucatori de valoare foarte mica si dintr-o data valoarea echipei crestea aparand situatii ca si aceea descrisa de tine

acum nu o sa se mai intample asa deoarece conteaza doar cei mai buni 14 jucatori (nu tot lotul), si in situatia aceasta o sa mai apara mici derapaje daca jucatorul pastreaza in lot doar 11 jucatori foarte buni si cumpara 3 jucatori foarte slabi (dar nu va putea influenta foarte mult valoarea lotului)

PS si eu procedam asa