succes la retur! se poate intoarce rezultatul (daca te ajuta jocul )
eu l-am executat ieri pe cel care se afla pe locul 1 in campionat (4-2) si astfel; i-am provocat prima infrangere
In Campionat am scazut inca un loc din pacate,iar acum dupa 10 etape sunt pe locul 3 cu 23 de puncte(locul 1 si locul 2 au cate 24 de puncte-clasamentul este foarte strans).
-in etapa a 9-a:victorie 3-0 acasa;
-in etapa a 10-a:egal 1-1 in deplasare;
Trebuie sa nu pierd puncte in confruntarile mele deoarece orice infrangere sau chiar egal de poate trage in jos cu 2-3 locuri.
da, out din cupa
inca un sezon ratat, dar mergem inainte, cred ca o sa renut la lupta si o sa stau 2-3 luni sa imi fac echipa
M-am calificat in Sferturi in Cupa cu scorul general de 3-0.
-in tur:victorie 2-0 acasa;
-in retur:victorie 1-0 in deplasare.
In Campionat iar am scazut un loc.Dupa 12 etape sunt pe lucul 4 cu 26 de puncte(locul 1 are 30 de puncte).
-in etapa a 11-a:victorie 1-0 acasa;
-in etapa a 12-a:infrangere 1-0 in deplasare.
7-0 daca nu ma insel si locul 1 fara probleme.
Nu cred ca o sa fie campionatul prea greu mai ales ca este singurul obiectiv pe care il am pt. sezonul acesta.
Bine v-am regasit dupa o scurta pauza. sezonul este destul de bun pina acum:
- Campionat - locul 1 , cu 4 puncte avans dar adversarii sunt toti valorosi, orice este posibil
- Liga Campionilor, victorie lejera ieri in optimi
- Cupa - calificat in sfeturi
Multa bafta va doresc !
La jumatatea sezonului sunt pe primul loc cu 39pct,locul 2 are 23pct..
In Ch.L. 7-0 primul meci in sferturi
In cupa astept primul meci in top16
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
Season 45,lvl 43(24 trebles)
GAME OVER
In Cupa am fost eliminat de o echipa mai buna(la nivel si al calitate) cu scorul general de 5-3.M-am oprit in sferturi .
-in tur:infrangere 4-2 acasa;
-in retur:egal 1-1.
In Campionat ma mentin pe locul 4 cu 35 de puncte dupa 16 etape(locul 1 are 42 de puncte).
-in etapa a 13-a:victorie 2-1 acasa;
-in etapa a 14-a:victorie 4-0 acasa;
-in etapa a 15-a:infrangere 4-0 in deplasare;
-in etapa a 16-a:victorie 4-0 acasa .
Cam multe scoruri de 4-0 . Infrangerea cu 4-0 mi-a adus scaderea pe 4 pentru ca urcasem pe locul 3(am facut schimb de locuri cu adversarul ).
Pana la sfarsiul sezonului o sa fiu putin mai inactiv,mai exact ca in aceasta perioada in care am postat 4 din ultimele mele meciuri,iar de sezonul viitor o sa intru mai rar pe forum din cauza unor probleme personale.
Urez tuturor managerilor succes.