Results 1 to 9 of 9
Like Tree8Likes
 • 2 Post By PricopGeorgeCătălin
 • 1 Post By Valentin Nicolae
 • 1 Post By madflo19
 • 1 Post By TuninGGamer
 • 1 Post By madflo19
 • 1 Post By TuninGGamer
 • 1 Post By PricopGeorgeCătălin

Thread: In Curand: Competitie noua!

 1. #1
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,976

  In Curand: Competitie noua!  Foarte curand o sa lansam o noua competitie in joc dar mai multe detalii o sa aflati pe parcurs!
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

 2. #2
  Apprentice Valentin Nicolae's Avatar
  Join Date
  Mar 2014
  Posts
  235
  Foarte curand o sa lansam o noua competitie in joc dar mai multe detalii o sa aflati pe parcurs![/QUOTE]

  -Cred ca o sa bagati ceva similar cu Cupa Ligii,desi sunt numai 14 echipe(cred ca asta o sa pice sau poate se va face repartizarea numai a primelor 8 echipe).
  -Poate ceva de gen Europa League cu echipele care s-au clasat pe locurile 5,6,7.
  -Sau o liga in care sa jucam contra prietenilor din lista,desi asta ar fi cam ciudat deoarece diferenta de calitate ar fi prea mare.

  In caz ca bagati Cupa Ligii ar trebui sa mariti programul competitional sau sa se scada mai putin din conditia fizica in urma meciurilor pentru a pastra cele 28 de zile de sezon,in caz contrar ati ajunge la 35 de zile(5 saptamani).Deci,in concluzie,cel mai adecvat ar fii sa bagati competitia similara cu Europa League.
  florian slaniceanu likes this.

 3. #3
  Champion madflo19's Avatar
  Join Date
  Dec 2014
  Location
  United Kingdom
  Posts
  2,104
  Cam despre asta este vorba in noua competitie:

  Această caracteristică va fi o modalitate foarte bună pentru grupuri de manageri de a echipa si lupta impotriva altor asociații de fotbal din întreaga lume.
  Cum funcționează:
  Orice manager va fi capabil de a echipa cu alți manageri și să formeze propria lor de asociere. Împreună, Managerii pot juca apoi împotriva altor Asociații și concurează pentru trofee. Pentru a participa la turnee de asociere dvs. trebuie să aibă cel puțin 4 membri și un număr maxim de 6. Invită-ți prietenii să se alăture și să înceapă drumul spre glorie!
  In fiecare week-end, 4 Asociații iau parte la un turneu de asociații. Fiecare membru de asociere primeste 3 puncte pentru victorie și 1 pentru o cravată. Cu semi-finale jucat pe sâmbătă, cele două asociații cu cele mai multe puncte du-te pe joc în finala duminică. Cele mai bune rezultate generale, este mai mare de asociere va fi clasat.
  Nu există leziuni sau modificări de stare
  jucătorii se vor recupera după desfășurarea meciurilor turneului, astfel încât să nu aveți nevoie să vă faceți griji cu privire la starea sau leziuni, acestea vor fi exact în aceeași stare și starea în care erau înaintea meciurilor de asociere. Veți vedea starea picături în timpul meciurilor turneului, dar după ce le nivelul va reveni la starea exactă înainte ca acesta.
  Recompense:
  La finalul turneului, fiecare asociație câștigă o recompensă. - Cât este mai mare de asociere se încheie, cu atât mai mare recompensa
  Membrii pot câștiga, de asemenea, în cazul în care Asociația indicativele lui este de succes! Dar vom vorbi mai mult despre acest lucru în curând
  Bonus :
  Aveți posibilitatea să organizați o sesiune de formare de scurtă durată, cu un membru al Asociației și de a crește bonusul de formare. Nu te sau jucători nimic tau nu costa (e ca un cadou gratuit puteți trimite), dar poti face doar o dată pe zi, în timpul unui turneu.
  Mai mult pentru a veni! Stay tuned pentru peeks sneak viitoare.
  Suna interesant

  Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  Valentin Nicolae likes this.

  A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
  http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
  Season 45,lvl 43(24 trebles)
  GAME OVER

 4. #4
  Rookie TuninGGamer's Avatar
  Join Date
  Jul 2015
  Posts
  62
  Madflo,nu stiu de unde ai luat informatia si cat de adevarata ar fi dar ´´traducerea´´ ma lasa rau in ceata,as dori sa postezi textul original daca e in engleza.Oricum eu personal nu ma asteptam sa apara in joc o competitie de mare anvergura deoarece si asa programul e destul de incarcat daca joci in toate competitiile unui sezon iar cu atatea schimbari in ultima vreme jocul chiar a inceput sa manance resurse si timp .Dupa indiciile aruncate de Nordeus imi imaginam ca Asociatiile vor fi un fel de ´´clanuri,guilde´´ unde te vei inscrie cu echipa si criteriul de departajare al asociatiilor in clasamant sa fie decis de punctele aduse de fiecare echipa pt asociatia sa din toate competitiile unui sezon regulat.Mai ramenea chestia cu punctele dupa cum sunt denumite trofeele si probabil acestea ar fi servit pt dezvoltarea asociatiei ... Om trai si om vedea )
  Valentin Nicolae likes this.

 5. #5
  Romanian Forum Moderator Zaharia Cristian's Avatar
  Join Date
  Dec 2013
  Location
  Romania
  Posts
  783
  Tot ce pot sa spun este ca o sa te mai scoata din monotonie

 6. #6
  Champion madflo19's Avatar
  Join Date
  Dec 2014
  Location
  United Kingdom
  Posts
  2,104
  @TuninGGamer,asta e textul in engleza,am folosit google translate,mai rapid pt lenesi,chiar daca traducerea e incorecta de multe ori
  This feature will be a great way for groups of Managers to team up and battle it out against other Football Associations from all over the world.

  How it works

  Any Manager will be able to team up with other Managers and form their own Association. Together, Managers can then play against other Associations and compete for trophies. To participate in tournaments your Association needs to have at least 4 members and a maximum of 6. Invite your friends to join and begin your road to glory!

  Every weekend, 4 Associations take part in an Associations tournament. Every Association member gets 3 points for a win and 1 for a tie. With the semi-finals played on the Saturday, the two Associations with the most points go onto play in the Sunday final. The better your overall results, the higher your Association will be ranked.

  No injuries or condition drops

  Your players will recover after Tournament matches so you don't need to worry about condition or injuries, they will be exactly in the same condition and state they were before association matches. You will see your players' condition going down as usual during Tournament matches, but after them the level will go back to the exact state it was before it.

  Rewards

  At the end of the tournament every Association earns a reward - The higher your Association ends, the larger the reward.

  Members can also win tokens if his Association is successful! But we will talk more about this soon

  Bonus

  You can organise a short training session with a member of your Association and increase their training bonus. It doesn't cost you or your players anything (it's like a free gift you can send) but you can only do it once per day during a tournament.


  More to come! Stay tuned for upcoming sneak peeks.
  Cel mai bine,te duci pe forumul englezesc,la general discussions ,sunt mai multe postari pe subiectul asta
  Valentin Nicolae likes this.

 7. #7
  Rookie TuninGGamer's Avatar
  Join Date
  Jul 2015
  Posts
  62
  Mulţam fain de text madflo,am avut o luna cam aglomerată cu munca si nu prea mi-a rămas mult timp liber să stau să cercetez după informaţii ... m-am limitat practic doar la întreţinerea celor doua echipe ce le deţin in puţinul timp liber avut la dispoziţie.
  madflo19 likes this.

 8. #8
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,976
  Bonus: O sa avem si chat pentru asociatii!
  madflo19 likes this.
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

 9. #9
  Addicted
  Join Date
  Aug 2015
  Posts
  544
  data oficiala de lansare a asociatiilor: 07 iunie

  urrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa