Results 1 to 10 of 13
Like Tree12Likes

Thread: Competitie incorecta

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Multumesc pentru lamurire.
    As mai avea inca o curiozitate. De ce in momentul in care sunt la acelasi nivel cu un prieten nu ne baga in acelasi campionat? Inteleg faptul ca probabil suntem pe servere diferite, dar ar fi mult mai interesat daca am putea juca intre noi si in competitii nu doar in jocuri amicale. S-ar putea modifica acest lucru pentru a face competitia mai interesanta, un duel de la distanta nu este asa interesant.
    Last edited by Silviu Moalfa; 05-18-2016 at 05:48 AM.
    Valentin Nicolae likes this.

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Silviu Moalfa View Post
    Multumesc pentru lamurire.
    As mai avea inca o curiozitate. De ce in momentul in care sunt la acelasi nivel cu un prieten nu ne baga in acelasi campionat? Inteleg faptul ca probabil suntem pe servere diferite, dar ar fi mult mai interesat daca am putea juca intre noi si in competitii nu doar in jocuri amicale. S-ar putea modifica acest lucru pentru a face competitia mai interesanta, un duel de la distanta nu este asa interesant.
    Silviu o sa-ti raspund aici dar pe viitor te rog ca pentru fiecare intrebare diferita sa deschizi un topic nou, desi poate e mai enervant si e mai comod asa, pentru noi e chiar invers deoarece poate sa fie mai complicat sa duci 3,4 discutii diferite in acelasi loc.

E simplu, cum poate ai aflat si tu, sunteti pe servere diferite dar desigur ca se lucreaza la asta si se incearca o regrupare cat mai buna doar ca dureaza.

Si serverele lor banuiesc ca au anumite limite pe care poate sa le suporte, ei mi-au zis ca vor totul intr-un loc doar ca nu e posibil si nu e fiabil. Nu-i indicat sa pui pe cineva din China sa joace pe un server din US si vice-versa.

Bafta!
    Valentin Nicolae likes this.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook