Results 1 to 10 of 122

Thread: Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie flory_steaua23's Avatar
    Si Top Eleven, cat si alte jocuri de acest gen au multe lacune, multe aspecte care noua ni se pare absurde, insa fac parte din strategia joculu si nu avem ce face. Si eu am pierdut sansa de a castiga Champions League sezonul trecut din cauza unui italian care a jucat haotic si am pierdut ambele manse cu 3-1, in conditiile in care eu am dominat meciul si aveam in jur de 7-9 suturi pe poarta, din care, culmea, am dat doar un gol, iar el aproape la fiecare ocazie imi dadea gol. Aveam echipa mult mai buna decat a lui. Ma uitam la meci si nu stiam ce sa mai fac, nu intelegeam nimic.

Rookie
    Quote Originally Posted by flory_steaua23 View Post
    Si Top Eleven, cat si alte jocuri de acest gen au multe lacune, multe aspecte care noua ni se pare absurde, insa fac parte din strategia joculu si nu avem ce face. Si eu am pierdut sansa de a castiga Champions League sezonul trecut din cauza unui italian care a jucat haotic si am pierdut ambele manse cu 3-1, in conditiile in care eu am dominat meciul si aveam in jur de 7-9 suturi pe poarta, din care, culmea, am dat doar un gol, iar el aproape la fiecare ocazie imi dadea gol. Aveam echipa mult mai buna decat a lui. Ma uitam la meci si nu stiam ce sa mai fac, nu intelegeam nimic.
    M-am impacat deja cu ideea ca daca "trebuie sa pierzi" tot pierzi, indiferent ce faci.

Pro Ro Edu's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin pndl View Post
    M-am impacat deja cu ideea ca daca "trebuie sa pierzi" tot pierzi, indiferent ce faci.
    Ca bine zici ... dar cu toate astea cred ca tactica are o importanta aparte ... cat despre statistici sincer sa fiu e o porcarie mare avand in vedere ca eu am avut de multe ori mai multe suturi pe poarta decat toate suturile :LOL:

Dar nu stiu daca ai castigat cu 2-1 si ai calitate mai buna inseamna ca ceva nu a fost bine trebuia sa castigi detasat !

posteaza un screen de la meci cu statistici si rating !