Quote Originally Posted by Adam Andrei View Post
Ce ati invatat din sezonul trecut : jucatorii obositi nu dau randament ,sa nu cumpar jucatori sub 5 stele ,sa nu investesc in SA ,sa citesc forumul si sa acumulez cat mai multe informatii (600 de tokeni cheltuiti aiurea) ,e nevoie de 6-7 meciuri pentru ca echipa sa se obisniuasca cu tactica, sa nu schimb mai mult de 2-3 jucatori deodata pentru a nu strica echilibrul si legaturile de joc etc ...
Pe ce loc v-ati plasat sezonul trecut: 3 (echipa preluata pe locul 9 cu 8 etape inainte de final)
Care este nivelul actual: 2
Care este bugetul vostru pentru acest sezon:intre 500 si 1000 tokeni in functie de evolutia echipei (majoritatea doresc sa ii investesc in dezvoltarea clubului !!
Ce doriti sa schimbati:2 MC ,2 AMC si un ST
Care este obiectivul vostru pentru acest sezon: Avand in vedere ca sunt sub nivelul baza dar nivelul in care activez este scazut Campionatul ,Semifinale Cupa si Semifinale Champions League !!!!
sal.Daca iti poti permite un buget pe sezon de 500-1000 tokeni nu te poti afla "sub nivelul baza".Orice trofeu ratat ar fi o dezamagire mare,adica sa o spun mai direct:fara sa faci tripla pe sezon cu 1000 tokeni gata sa fie investiti ar fi un esec total,mai ales tinand cont ca esti doar nivel 2 unde jucatorii nu prea investesc in echipa lor.Eu am facut tripla la nivel 2 cu 15 tokeni si am mai fost aproape de ea in cateva randuri pierzand doar cate o finala si investind doar tokenii primiti de la joc.succes