credema, joc din 2012 si am participat la sute de licitatii, am cerut prietenie la sute de jucatori si am primit cereri de la alte cateva zeci si nu are nici o legatura.
aceste cereri nu au influentat cu nimic.
am avut licitatii in care am pierdut in ultima secunda, am avut licitatii castigate in ultima secunda, am avut si o licitatie unde s-a mers pana la nivelul 62 al licitatiei (am renuntat la acea licitatie dupa 62 de tokeni investiti - daca se putea face lag, crezi ca opozanti mei nu gaseau o cale sa faca lag pentru a nu se risipi atatia tokeni?)
asa cum am zis, folosesc 3 calculatoare diferite (configuratii diferite) si 2 coneziuni diferita (locatii diferite) si am avut ocazia sa experimentez, am vazut multe licitatii unde cronometru sare din 2 in 2 secunde, am pierdut licitatii unde eu asteptam ultima secunda si licitatia s-a pierdut pentru ca pe la secunda 4 s-a terminat, iar aia cu secunda 7 a fost cea mai tare.
eu licitez doar la ultima secunda, dar in timp am sesizat cand sunt probleme (exista lag) si atunci pentru a nu avea surprize licitez imediat cum incepe cronometru (e si asta o varianta - licitand mereu imediat dupainceperea nivelului de licitatie dai senzatia ca ai multi tokeni si esti bazat iar adversarii renunta la licitatie)
succes!