Quote Originally Posted by Adam Andrei View Post
Mersi pentru precizari deja am vazut cum functioneaza ) si stiu ca lotul meu nu e asa rau pentru asociatii insa mie imi apar doar asociatiile italiene ( aici traiesc)si as fi preferat sa fiu cu ai mei ( romani) nu pentru ca sunt rasist sau altceva Doamne fereste .Am lasat id meu de FB aici pe forum la sectiunea ID si am facut si o serie de req. celor ce si-au lasat id (in special la ultimile postari pt ca la cei mai vechi presupun ca deja au lista super FULL ex. tu floriane)
Iti multumesc pt. ca ai fost si esti destul de dragut pentru a imi explica toate lucrurile si nu doar tie ci si celorlalti(madflo 19, Zaharia etc )Oricum faceti o treaba super cu toate informatiile postate aici (pe forum)Pacat ca multi doar intra citesc si ies
eu sunt intr-o asociatie doar cu germani, asa ca nu cred sa fie nici o problema pentru aceasta faza.

in timp cu siguranta o sa apara modificari, fiecare membru e liber sa plece oricand doreste dintr-o asociatie, cu timpul ai sa gasesti si alte asociatii.

ideea este ca decat o asociatie cu romani dar care sa nu aiba loturi puternice, mai bine mergi intr-o asociatie cu echipe mai puternice si jucatori straini si pe parcurs sa te muti in alta asociatie (eu am gasit cateva asociatii facute de romani cu jucatori care aveau loturile de 3 stele - nu cred ca pot avea ceva realizari cu loturi de 3 stele)