Din ceea ce am inteles eu de la colegul suparat este faptul ca nu prea castiga ))))
1 de zece sezoane in cupa dai doar peste adversari mai tari pai e si normal cand a facut ultima oara o schimbare de lot ????? si la schimbare de lot ma refer la a vinde tot sau aproape tot in ultima zi de campionat si a cumpara dupa ce incepe campionatul ???
Daca investeti bani nu insemna ca ii investesti si bine !!!!!Jocul nu are interes sa te ia la ochi pentru ca cumperi tokeni pentru ca ar insemna sa fie cei mai prosti comercianti din lume !!!!In schimb iti ofera niste portite ,ca nu le cunosti nu e vina nimanui !!!!
Daca bagi bani nu inseamna ca si trebuie sa castigi neaparat pt ca altfel ar insemna la fel sa falimenteze imediat
De ce pierzi cu aceeasi tactica in asocciatie ?
Alea sunt meciuri amicale si trebuie luate ca atare ,ce pret ai la bilete ? cata prima dai pe acele meciuri ? ce tactica folosti tu si ce tactica adversarii ? Poate in primul meci ai avut sau a avut noroc ?Ce spun statisticile de meci ?
Am avut si eu meciuri pe care le-am pierdut cu echipe mai slabe dar am dominat copios insa portarul advers era in super forma 8-9-10 prinzi asa o echipa poti sa ai si 12 stele tu nu vei castiga si viceversa
Sau am avut 12 suturi pe poarta si 0 goluri si adversarul 2 suturi si un gol
Daca ai 132% nu insemna ca si trebuie sa castigi neaparat daca adversarul are o tactica mai buna ca a ta poti pierde usor si bonusul de posesie pe care il vezi pentru prezenta nu valoareaza prea mult credema !!!!
Aceeasi echipa de trei sezoane ))))nu e de mirare ca ai doar adversari puternici ))))
Dupa cum am mai spus nu investesti cum trebuie !!!!!!
Si inca un lucru e un joc de manager nu fifa 2020 !!!! CUMPERI JUCATORI II ANTRENEZI II PUI IN ANUMITE POZITII SI GATA !!! Ce fac pe teren stiu doar ei si serverul!!!!Daca mai gresesti si tactica asteapta tu sa gastigi !!!!Cine nu poate intelege acesti factori ar fi mai bine sa nu isi mai piarda timpul pe acest joc !!!
E doar o parere personala si cer sa fie luata ca atare !!!!