se pare ca esti un pupator in fund a celor de la top elevan florin slacianu daca ai citi tot ce am scris vei vedea ce am spus
pt mine nui normal sa spun ca conteaza doar valoarea jucatorilor si de fapt in timpul meciului in care echipa mea e peste ca valoare fata de adversar sa piarda
trebuie sa ii disdrug meci de meci avand o diferenta de peste 10 pucte fata de ei .iar daca iti pare normal ca eu de nivel 35 sa joc in cupa doar cu echipe de nivel 37 si 38 atunci esti cazut in cap baiete .joc jocul asta din 2010 deci nu imi spune mie de cacaturile astea .
am spus am echipa de 4 sezoane aceasi echipa .deci e omogena puternica or ce vrei tu .
azi am pierdut in asociata inpotriva unei asociatie slabe si tu asta vezi normal sau e normal sa imi dea echipe numai puternice sa se faca o partajare a asociatilor si sa se afca alegeri corecte nu sa depinda de ce echipa am buna sau slaba
aici nu mjai conteaza nivelul deci se poate face alegeri corecte nu daca am echipa de 7-8 stele sa imi dea echipa de 8-9 stele .incearca sa gandesti cu capul de pe umeri nu cu ala dintre piciore .ce sa fiu atent de pe forum ca vb aici numai tampeni gen exp ta de mai sus .