Originally Posted by
ady78
da madflo tu ai capul sa nu iti ploie in gat .habar nu aveti ce inseamna sa fi meneger de o echipa si veniti cu argumente penibele .De ex florin slaniceanu un bagator in seama imi spune mie ca daca eu am echipa puternica si adversari mei vor fi puternici ca mine si se pare normal pt el .....dar de ce mie imi da echipe si mai puternice ca a mea de alt nivel fata de ce nivel sunt eu aici e buba .daca vrei un exeplu uitate in campionate da si vezi cat investeste barcelona madrid si joaca cu echipe mai slabe la ei nu se fac alegeri diferit fata de ceilalti .ei investesc pt a castiga asa fac si eu investesc sa am echipa buna pt nivelul meu nu sa am dea sa joc cu 2-3 nivele peste mine .Spunemi cat vor fi adversari mai buni ca mine daca sunt peste mine ca nivel a echipa mea e de 6 stele a lui pune inca 2 nivele adica 8 stele ce sansa am eu sa castiga ?dac vreti o ideie pt cupa ca cupa e cea mai mare problema sa se afca astfel exeplu(daca tu ai echipa de nivel 30 in cupa sa intre echipe doar de nivel 29-30-31 aatt aici e corect nu tu de 30 si restul de 32-33.si da sunt suparat fintca sumele din acest joc sunt enorme tinand cont ca e doar un siplu joc ,unde preturile ar trebui sa fie modice nu de sumele care sunat acum sia tunci binenteles ca te enervezi .pentru un jucator sa il pui la antrenor special sa il faci ful te costa 400 de euro tie ti se pare corest suma asta .cand bagi bani ai si cerinte si ai tot dreptul la explicatie sunt pana la urma bani tai. MENEGER INSEAMNA CA DACA AI BANI ESTI CEL MAI BUN DACA NU STAI IN BANCA TA SI JOCI LA TRECEREA TIMPULUI EU CAND AM FACUT ECIPA BUNA PLUS PRIETENI MEI DIN ASOCIATA AU AFCUT LA FEL AM FACUT SA CASTIGAM SI AM VAZUT CA ECHIPELE SUNT SLABE ACUM CUM AVEM ASOCIATIA IN GENERAL DE 7 STELE NE AD DOAR ECHIPE DE 8 STELE SI E NORMAL SA NU MA OFTIC PT BANI CARE AM INVESTIT .Si sa va mai spun ceva stiti ca top elevan mia spart un cont de faccebok si mam trezit ca aveam 3700 tokeni pe minus .
Asta sunt astia niste hoti care fura in continu de la acei care incearca sa se simta si ei bine.De ce nu pun pentru sumele astea a lor din joc si ei un premiu daca castigi toate 3 campionatul cupa si liga premiu de 1000 de euro sa stiu si eu ca investesc sa castig bani
nu sa bag bani si nici macar nu ma lasa sa castig sa spunem ca un campionat cupa si chiap sunt 40 meciur sa castig 38
dapoi sa mai dea bani .sunt astia de la joc miliardari din prostia noastra de a baga bani in ceva ce nu castigi nimic .
CU ASAT VAM PUPAT EU UNUL NU MAI BAG NICI UN BAN INVESTITIE DE CACAT