Victorie in cupa si calificare usoara in etapa urmatoare :)
Printable View
Victorie in cupa si calificare usoara in etapa urmatoare :)
Dupa cum v-am zis ulciorul nu merge de multe ori la apa un amarat de 1-1 in cupa si am fost eliminat deja.
Acum am meci in liga campionilor nivel manager peste mine, mari sperante nu am.
Attachment 69391
Deci cum am spus intr-un comentariu anterior ramane doar sa ma lupt pentru titlu.
Deci un sezon ratat!
2000-3000 de tokeni si ai rezolvat problema
Locul 1 in campionat calificat in cupa si asta seara astept meciurile din asociatie
Si cei ce baga bani nu joaca tot de placere ????' :))))))))
Out din cupa
Locul 1 in campionat, voi ce ati mai facut? Vreunu din voi tripla sezonul asta?
eu ma zbat desi nu am investit decat 6 tokeni acest sezon. merg cu echipa veche
locul 2 in campionat (ma lupt cu acelasi jucator ca si sezonul trecut), calificat in cupa si ucl
luptam pana la capat dar e greu
cata dreptate :)))))Quote:
Cu pasiune chiar mai mare dar si cu parere de rau cateodata ))))
In campionat am 21 de victorii momentan sper sa adun 26
In liga campionilor 4-0 in primul tur din semifinala
Attachment 69661
gata cu tripla.
m-am oprit in semifinale sezonul asta, atat in cupa cat si in CL.
in campionat am reusit sa castig meciul din deplasare cu cel de pe primul loc si astfel am facut schimb de locuri. :cool:
gata si campionatul - a reusit serverul sa imi scoata un egal neasteptat cu echipa de pe penultimul loc - asa ca toata munca mea s-a naruit
din nou pe locul 2 :p
PS inca nu am prea vazut astfel de rezultate neasteptate si pe la adversarii mei, oare de ce:confused:
Se pare ca a fost cu surprize etapa de ieri. Am luat bataie de la un amarat cu 1-0. Trebuiau sa-mi strice ei seria de 22victorii consecutiv !!! I-am macelarit pe toti intreg sezonul si acum pe final .... oricum imi mai trebuie un punct sa fiu matematic....CHAMPION. Joc si finala UCL. Cu sperante mari la ambele trofee !
Frumos programul pt maine [emoji15] http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...060507b45f.jpg
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
succes colega!
oare o sa am noroc si eu, sa imi faca serverul o bucurie?
cel de pe primul loc are meci greu in deplasare in ultima etapa - sa sper la o minune de la server?:cool:
Nu se stie ,totul e posibil,in ultimele etape se cam intampla surprize din astea,mai ales in ultimul timp am tot vazut sa se intample..
Trebuie sa introducă ceva sare si piper in campionat.....
Trimis de pe al meu SM-J500F folosind Tapatalk
Attachment 69725
Cupa e acasa campionatul la fel (9 pct )avans
Maine e finala CL
Si sper sa realizez si ultimul tel (sa termin neinvins campionatul asta)
Am facut tripla :))))))(In Cl nu am luat nici un gol :))) )
Mai lipsesc 2 meciuri in campionat pentru ultimul obiectiv!!!!!
La fel si aici,astept al 4 lea trofeu maine [emoji1]
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ea6081db47.jpg
bravo baietii!
la mine doar "sarea si piperul", mierea e la altii
campionat locul 2, cupa si CL doar semifinala - m-a lucrat la greu serverul - mi-a dat doar cu sare si piper - sa nu mi se aplece :p
e drept ca nici eu nu am investit nimic (doar 6 tokeni) - strang tokenii de 2 sezoane si astept si sezonul viitor cu aceeasi echipa, apoi schimb integral echipa si sper sa ma bat cu succes la tripla :cool:
Doar campionatul pentru mine sezonul acesta
la mine sezonul asta - doar farfuri (trofeele pentru invinsi seamana cu farfuriile de la bunica :p
oricum a fost un sezon sacrificat, cum va fi si urmatorul, pentru mine si farfuriile astea sunt ceva deosebit