Meciurile din asociatie de astazi !!!!!
Adversar 111% eu 113%
Ma asteptam la o mansa echilibrata
Tactica mea de inceput 4-2-3-1 tactica lui 3 (fundasi centrali) -1-1-3-1
La pauza 2-0 pt adversar am incercat sa schimb tactica sa fac sa dreg pe scurt
Meciuri de poveste-meci-de-poveste-1.jpg

Dupa cum spunea si Shacalul Jdo dupa un astfel de meci senzatia este nepretuita )))) pentru toate celelalte exista Mastercard (dupa cum spunea si reclama )

Asa ca pentru retur m-am zbatut toata ziua sa caut formule sa fac scheme pana la urma incep cu aceeasi formatie pentru ca adversarul schimba tactica in ultimul moment in 4-4-1-1
Incepe meciul nu am ideea la ce sa ma astept dupa 5-0 in primul meci (((
Neasteptat reusesc sa deschid scorul dar si domin copios.La pauza 1-0 pt mine dar frica e inca mare ,in minutul 49 reusesc 2-0 asa ca ma mai linistesc dar imi spun in sinea mea asta daca revine la tatctica initiala ma trimite cu vaca la pascut ,nu termin gandul bine ca in minutul 52 face o schimbare si revine la acelasi blestemat 3-1-1-3-1
Minutul 53 2-1 incep sa leg vaca
minutul 55 2-2 deja sunt cu vaca in drum
Primul instinct este sa schimb complet tactica dar ma opresc imediat ma uit si fac o singura scimbara scot un DC cu nota mica si bag altul,pun sageti de atac pe dl,dr,amr si aml si schimb modul de atac de pe mixt pe atac pe flancuri si astept cu inima mica mica
Vine si fericirea in minutul 78 3-2 pentru mine si toate fazele doar la poarta lui
Deja nu mai conta dar vine si al 4 gol in minutul 90 macar asa am mai spalat din rusinea primului meci ))Meciuri de poveste-meci-de-poveste-2.jpg