Quote Originally Posted by Adam Andrei View Post
Zaharia Cristian dar fa si o pevestioara sa fie mai picant sa stim si noi cum te-ai simtit si sa traim o data cu tine sentimentele pe care le-ai avut in acele momente )))
Dupa 4-1 in tur deja imi cam trecuse cheful de sezonul asta, dar stiam ca in fotbal totul este posibil, asa ca am zis hai ma sa incerc si sa imi antrenez jucatorii mai bine pentru retur.
Venise ziua, 29.07, ora 10:29, deja simteam un gol in stomac, doar ce incepuse meciul si are o lovitura libera in minutul 5 prin care deschide scorul 1-0 pentru el si 5-1 la general, parca totul era impotriva mea, la cateva minute am o lovitura libera prin care egalez 1-1, la 10 minute reusesc sa trec in avantaj 2-1 scorul la pauza, dar stiam ca nu e deajuns asa ca am mutat tot pe cartea atacului. La 10 minute de la inceperea reprizei a 2a din nou lovitura libera prin care marcheaza atacantul, imediat in minutul urmator reusesc sa fac 4-1, atunci am stiut ca meciul e al meu, asa ca am facut pressing cat mai sus si am reusit sa duc scorul la 5-1, 6-5 la general pentru mine, dar pot sa spun ca a fost groaznic pana in minutul 85 pentru ca am stat ca pe ace sa nu cumva sa inscrie el si sa pierd tot ce reusisem sa intorc, norocul meu a fost ca am inscris in minutul 85 si am facut 7-5 la general deja totul se terminase pentru el, iar eu trecusem in faza urmatoare.