Results 1 to 10 of 30
Like Tree44Likes

Thread: Sfat achizitie jucatori impresar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted
    Quote Originally Posted by Iulyus Iulian View Post
    Salutare tuturor !
    As vrea parerea voastra in legatura cu achizitia jucatorilor direct de la impresar !
    E clar ca , din punct de vedere al calitatii e over peste ce se gaseste la licitatii/negocieri.
    Intrebarea e urmatoarea? Care va fi nivelul jucatorului achizitionat de la impresar sezonul urmator ? Am facut asa un calcul : un jucator creste pe sezon cam 5-6%. Asta insemnand ca jucatorul va mai acumula pana la sf sezonului 5-6% deci un 115% ajunge 120+%. Practic jucatorul sezonul viitor ar trebui sa fie de 6 * . Zic bine ?
    depinde cat de repede se dezvolta - de regula la impresar sunt jucatori peste 22 ani (nu se dezvolta asa de rapid)

daca jucatorul pleaca de la 6 stele si se dezvolta in timpul sezonului la 7 stele, el va avea sezonul urmator 6 stele
    daca jucatorul pleaca de la 6 stele si nu se dezvolta suficient si ramane tot la 6 stele - el va avea sezonul urmator 5 stele, dar in timpul sezonului urmator se va dezvolta in continuare si foarte posibil sa ajunga din nou la 6 stele.

eu evit sa cumpar de la impresar, sunt jucatori dezvoltati dar la mine nu au dat ramdamnet, degeaba au 6 stele daca in meci primesc note de 6 - 7 - si cand si cand 8 - un astfel de jucator nu se merita

mai bine iei un jucator tinar de la licitatii cu 1-2 tokeni si de restul de 40 tokeni cumperi bustere de odihna si le folosesti la dezvoltarea "fortata" a acelui jucator - iesi mai castigat.

acum, fiecare cu filosofia lui, cu tactica lui
    Iulyus Iulian likes this.

Newbie
    Interesanta si strategia ta ! momentan testez 2 dc si 1 mr de la impresar. Zici bine faza cu notele acordate ! Ratingul lor difera de la meci la meci cateva de 7 dar majoritatea 8-9-10, acum depinde si de adversar ! Ce sunt multumit e ca-mi marcheaza si se vede oarecum o diferenta prin abilitatile pe care le au.

Nu stiu de unde iei tu jucatori la licitatii pe 1-2 tokeni si nici nu stiu pe ce server asa liber poti fi ! Cu 3-4 tokeni pusi la bataie pe jucator poate il iei dimineata cand dorm toti in rest nu prea vad !
    Acum referitor la notele alea ale tale depinde si ce asezare folosesti si ce indicatii/nivel adversar !
    Last edited by Iulyus Iulian; 07-05-2016 at 01:06 PM.

Newbie

Cool

Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
    mai bine iei un jucator tinar de la licitatii cu 1-2 tokeni si de restul de 40 tokeni cumperi bustere de odihna si le folosesti la dezvoltarea "fortata" a acelui jucator - iesi mai castigat.

.....
    Last edited by Iulyus Iulian; 07-05-2016 at 01:09 PM.