7Likes
-
2
Post By Bogdan Astefanei
-
1
Post By Bogdan Astefanei
-
1
Post By Zaharia Cristian
-
1
Post By Ovidiu Cantonaș
-
1
Post By Bogdan Astefanei
-
1
Post By IC Alexandru
-
Pro
Am nevoie de 2 manageri buni pentru asociatie
Bine v-am regasit
Caut 2 manageri buni pentru asoaciatia mea , as prefera ca acei manageri sa isi faca in fiecare sezon echipa de 6 stele si sa fie activi in joc zilnic daca se poate , macar sa isi pregateasca echipa inaintea meciurilor , nici eu nu am foarte mult timp dar intru zi de zi sa imi pregatesc echipa pentru meciuri .
-
Pro
Nu mai am nevoie , am gasit , dupa cum vad nu sa imbunatatit deloc activitatea pe aici ...
-
Romanian Forum Moderator
-
Originally Posted by
Zaharia Cristian
Poze cu asociatia?
Cauti asociatie??
-
Pro
Originally Posted by
Zaharia Cristian
Poze cu asociatia?
A adus un membru al asociatiei 2 manageri , 1 il stiu si eu , deocamdata sunt in proba 2-3 turnee.
-
Ce sa intamplat cu , conectarea prin facebook
Am nevoie ( din nou ) de 2 oameni pentru asociatia mea , trebuie sa mentionez ca nu suntem o asociatie care are numai locu 1 , avem si locu 2 si 3 chiar si 4 de 2 ori ... dar am nevoie de 2 membri buni fiindca avem mereu ca obiectiv locu 1 chiar daca nu reusim mereu , de preferat sa aveti echipa de minim 5 stele
-
Nume Asociatie? . Am revenit si eu acum 1 luna si caut o asociatie buna cu playeri activi . Echipa mea medie totala 111% aparare 101.2% mijloc 113.3% ofensiv 131%
-
FCM SPORTIVII
argint 2 dar cu 822 de puncte deci calificati in argint 1
eticheta #GTMFG3
Last edited by IC Alexandru; 10-09-2016 at 10:40 PM.
-
ASU POLITEHNICA TIMISOARA 1921 dar vom schimba numele cat de curand , asta e numele pus de fostu lider a asociatiei care a parasit grupu