Quote Originally Posted by florian slaniceanu View Post
sezonul asta m-a daramat serverul - cand nu vrea el nu te poti lupta cu serverul.

studiu de caz:
- meci in turul campionatului cu un adversar mult mai slab - pierd meciul cu 4-0 - apararea mea primeste 5 pe linie (inclusiv portarul) - mesaj de la server (managerul asistent) - "cand adversarul tau joaca asa de bine nu ai ce sa ii faci"

- meci in returul campionatului cu acelasi adversar - apararea mea ia pe linie 6 - dar printr-un mare noroc reusesc sa castig cu 1-0

- finala ucl - cu acelasi adversar - apararea ia din nou 6 pe linie - am un jucator eliminat (de 3 sezoane nu am avut niciodata jucator eliminat) - pierd finala - mesar de la server (managerul asistent) - "sunt o echipa mult mai buna decat noi" in conditiile in care el echipa de 85 % eu echipa de 118 %

tot sezonul nu am avut probleme cu nici un adversar DOAR aceste 3 meciuri cu acelasi adversar inferior si in toate m-a distrus serverul

asta e, continuam

Ceva de genul asta am avut eu anul sezonul trecut. Campionatul este matematic luat. Sper sa castig UCL, dar avand in vedere ca joc cu castigatorul grupei in care am fost, si nu l-am invins) sper sa fie bine

Bafta all!