Originally Posted by
TanChisT
Salut.......am 2nelamuriri despre joc,poate ma ajuta cineva.....Eu am facut contu acum 4ani,am jucat o vreme si apoi m-am lasat si de 7zile m-am reapucat si nu inteleg 2chestii....Am mai citit ceva topicuri pe forum dar nu am gasit ce cautam.....
1. S-a terminat campionatu,m-am uitat peste friendlist si am observat k pretenii mei au avut toate meciurile in timpul zile 12-22:00 toate meciurile din campionat......Pe cand in campionatul meu toate au fost 00:00-03:30 tot campionatul.
Ce vreau sa intreb este random campionat de campionat timpul meciurilor sau sunt eu in alt GMt cu echipa?
2.Am gasit un topic despre cineva care a zis k a schimbat echipa la manager......Cum si unde faci acest lucru k nu am vazut nici o optiune la manager sa alegi alta echipa dekt cea kre o managezi....Sau e acuma in prima zi,inainte de a incepe noul campionat?
As vrea sa stiu astea ca sa stiu dak raman cu echipa asta sau imi formez alta.....numi place sa am toate meciuri in timpul noptii.....vreau sa le urmaresc ziua,mai fac o modificare ,etc
Sper sa primesc un raspuns in scurt timp.....Multumesc