3Likes
-
1
Post By funqer
-
1
Post By snakkke
-
1
Post By madflo19
-
Meci campionat in ziua 2
Poza este facuta azi, dupa incheierea meciului din cupa.
Cu totii stim ca meciurile din campionat incep in ziua 3, cand apar si la programul competitional.
Din cate se vede, imi apare deja meciul de campionat pe prima pagina, insa nu si la program competitional. Este deja facut campionatul si a aparut la mine ca si o eroare, sau se face diseara extragerea? E prima oara cand mi se intampla...
-
la fel arata si la mine, probabil ca este stabilit deja campionatul dar il vom vedea abia maine
-
Champion
In ultimele sezoane am observat ca poti sa vezi cu cine joci in campionat din ziua a doua,acum ink nu mi arata,probabil dupa ce voi termina si returul cupei imi va arata,la fel si la meciurile din asociatie,poti sa ti vezi adversarul cu cateva ore inainte de "extragere"
-
la mine e pentru prima data cand vad meciul urmator de maine din campionat desi nu vad inca echipele din campionat.
in asociatii am vazut si eu meciurile inainte de stabilirea turneului dar doar cu cca 15 minute inainte de stabilirea turneului
cred ca sunt ceva erori de programare
-
o alta noutate ar fi cupa. din ce am vazut la mine pe 2 conturi adversari sunt toti de acelasi nivel cu mine( din ce i-am studiat, poate mi-au scapat cativa)
-
Aha, deci nu sunt singurul care a patit chestia asta... o fi vreo eroare de la server. si la mine in cupa sunt toti de acelasi nivel.
Multa bafta in noul sezon!
-
Super Moderator
Teoretic nu ar trebui sa arate adevarsarul decat in ziua respectiva, ziua in care e programat jocul insa aceasta eroare nu schimba jocul in sine. Oponentii din campionat sunt stabiliti dinainte.
-