Un singur egal in campionat,in rest numai victorii.
Bafta la toti in continuareí ½í¸€
Un singur egal in campionat,in rest numai victorii.
Bafta la toti in continuareí ½í¸€
A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
​http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
Season 45,lvl 43(24 trebles)
GAME OVER
Am un campionat senzatie, ne batem vreo 5 echipe pentru locul 1, in cupa sunt in semi finale iar in ucl doar ce am batut astazi cu 2-0, deocamdata sunt in grafic pentru tot, sper la o tripla
Pe munte ) victorie azi in campionat cu 3-0 la masa verde
Salutare!
Eu ma bat cu inca 2 echipe pt primul loc in campionat, momentan sunt la 4 pct de loc 1, cu un meci mai putin de disputat.
In cupa sunt in semifinala cu un adversar de 116 %, eu avand 110 %.
In UCL stau bine, am 3 - 0 avantaj din prima masa din optimi, dar nu imi fac planuri pentru finala deoarece ma asteapta un adversar in sferturi de 127 %, nu ca ar fi de speriat dar are 4 jucatori pe care i-am urmarit de 3 zile si sunt masini de goluri, fara exagerare, cel mai probabil o sa bag autobuzul in poarta cu 3 fundasi centrali, dmr, dml, dmc, poate totusi obtin ceva )
Bafta all!
Buna idee, dar astazi am avut turul din cupa, impotriva unui adversar de 116%, am invins cu 2 - 0, sunt cu un picior in finala, si l-am abordat cu o formatie de joc, DL-DC-DC-DR+2 DMC+2 MC+AMC+ST, am inceput meciul ofensiv, iar dupa 20 min am trecut pe defensiva, a mers ok ) maine am duelul din UCL, sper sa nu iau multe
Salutare!
Am luat decat 6, eu zic ca e ok avand in vedere ca cu o zi inainte de meci avea 132% si cu vreo 2 ore inainte de inceperea meciului avea 145%, e ok 6 la 0 )), a bagat ceva antrenamente, zic ), oricum, sezon compromis, cupa e gata, ucl gata, si in campionat e gata, 5 puncte fata de lider care de 5-6 meciuri invinge in ultimele minute, deci serverul si norocul e cu el.
Bafta all, revin sezonul urmator!!