Dupa cum probabil ati remarcat, ofertele pentru Romania sunt saracute. In afara de contractele incheiate pentru drepturile TV, ce optiuni mai avem?
Pe site-ul Topeleven, pana in prezent eu am castigat doar de la Matomy, in special la sectiunea video. Problema e ca oricate videoclipuri vad zilnic (in general 7-8) castig doar 1 token. Bun si ala. Am mai luat tot de la Matomy, sectiunea Free, problema e ca mai mult de chinui sa dezinstalezi toate panaramele de programe pe care le instalezi pentru 2-3 tokeni.
Pe Facebook, intr-o perioada mergea filmuletul ala cu Barcelona - quit smoking - ma rog intelegeti voi. Problema e ca ala apare cam de 2-3 ori pe sezon, cel putin la mine.
Acelasi filmulet a fost valabil pana acum 2 zile pe telefon, la Supersonic ads. 1 token garantat pe zi, doar ca de 2 zile nu mai apare. Sper sa revina.
Tot pe telefon, la sponsor pay, diverse jocuri de instalat - cam 2-3 tokeni pe saptamana.
De cumparat, mie mi s-a parut buna oferta de la fortumo (pe telefon) - 32 tokeni cu 3 euro sau 20 cu 2 euro.
In rest, mai stiti ceva, aveti alte surse, sugestii?