Results 1 to 5 of 5
Like Tree2Likes
 • 1 Post By ronnymvc
 • 1 Post By ronnymvc

Thread: Revenire la echipa

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Mar 2017
  Posts
  3

  Revenire la echipa

  Salut, sunt 2 ani de cand nu am mai jucat topeleven, echipa a ramas si s-a schimbat in totalitate ... in schimb m-am trezit cu 300+ tokenuri si mi-am schimbat sigla .. echpamentele si atat. As vrea sa o iau de la capat gen cu echipa ... sa fac o echipa noua ... ceva de genul dar nu stiu cum sa incep ...am doar 206M ... iar un jucator costa peste 100M ... ) Voi ce ati face in locul mecu ? Am nevoie de sfaturi ... Multumesc!

 2. #2
  Addicted
  Join Date
  Aug 2016
  Location
  Bucharest
  Posts
  505
  Eu as face rost de 100 de lei bani reali, la nivelul meu, adica 17, cu 85 tokeni iei 300 milioane, acum depinde. Asta ca sa-ti faci o echipa cat de cat ok ca sa iti permita sa castigi ceva trofee si sa scoti bani din ce iti da jocul, fara sa mai bagi tu bani reali )) Eu asa as proceda, dar iti zic, ca nu se merita 1, si 2, numai e deloc cum era mai acum ceva timp, f multe surprize, gen, Deportivo cu Barca, sau daca faci tripla iti da numai echipe hard, gen, cea mai slaba are 100 %, chestii care sincer te cam fac sa te lasi...)

 3. #3
  Apprentice
  Join Date
  Nov 2015
  Posts
  281
  "daca faci tripla iti da numai echipe hard, gen, cea mai slaba are 100 %" Imi pare rau dar aici nu sunt de acord cu tine, sunt convins ca te inseli si imi pot confirma ca nu ai idee despre cum functioneaza sistemul "cup draw" sau "CL draw."
  TuninGGamer likes this.
  missing T11 old form

 4. #4
  Addicted
  Join Date
  Aug 2016
  Location
  Bucharest
  Posts
  505
  Atunci zi-mi si mie cum functioneaza, ca eu m-am plictisit sa joc + 2 nivele sezon de sezon si in UCL si Cupa )

 5. #5
  Apprentice
  Join Date
  Nov 2015
  Posts
  281
  Extragerile din cupa se bazeaza pe media primilor 14 jucatori in ordinea calitatii, cu cat media este mai mica cu atat ajungi intr-o cupa mai slab valorica(maxim nivelul tau), asa ca este nevoie sa ai cel putin 4 jucatori cat mai slabi in echipa (o stea) pe care ii porti sezon de sezon cu tine, eu mereu incerc ca la sfarsitul sezonului sa pastrez in echipa 9 jucatori de 6-7 stele iar restul 5 sunt de o stea, adica in total 14 jucatori. Folosind versiunea veche a jocului poti sa vezi ce medie are echipa ta comparativ cu alte echipe de nivelul tau. In noul sezon cumperi jucatorii de care ai nevoie, chiar daca nu reusesti primele 2 meciuri din cupa le poti castiga cu cei 2 de o stea. Atentie sa ai semnate toate contractele >2 ani, daca nu, vei primi in mod automat jucatori batrani de 3 stele care iti vor creste media si completa formatia pana la 14 jucatori cu contracte semnate.
  Extragerile din CL si din campionat posibil sa se bazeze pe media tuturor jucatorilor din echipa, dar nu mai conteaza daca aplici metoda de mai sus .
  Succes!
  TuninGGamer likes this.
  missing T11 old form