Results 1 to 4 of 4

Thread: Antrenament

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  May 2017
  Posts
  8

  Antrenament

  Salutare tuturor,

  Sunt nou in joc (abia nivel 3) si am cateva nelamuriri legate de antrenament. Am citit pe varianta engleza de forum despre minunatul excel (ITP) si m-am chinuit putin prin el. Insa am cateva „mici” intrebari:
  1. am descoperit de exemplu ca am nevoie (la un jucator) de pase, dribling, sut, finalizare si creatie. Din ”minunatul” excel deduc ca am nevoie de urmatoarele tipuri de antrenament: contraatacuri fulger (pentru pase, finalizare si creatie), de sprinturi (pentru dribling) - intrucat dribling in slalom e lvl 1 iar sprinturi de nivel 2...si am vazut ca obtin mai mult dribling la sprint (0,94) decat la dribling in slalom (0,56) si de tehnica de sut pentru sut. Acum:
  1.1 Avand in vedere ca imi trebuie contraatacuri fulger pentru mai multe atribute...pun un singur antrenament (din 6 posibile) sau mai multe?
  1.2 Am pus mai multe (nu am testat pentru unul singur inca) si am vazut ca la doua antrenamente consecutive (in acelasi antrenament) de contraatacuri fulger, la primul contraatac primesc unele din atribute, iar la urmatorul nu primesc nimic... Trebuie intercalate cele doua contraatacuri cu alt tip de antrenament? Ar trebui ca sesiunea de antrenament sa aibe numai 3 pozitii ocupate (din cele 6) cu cele 3 tipuri? Sau sa umplu cele 6 locuri cu mai multe tipuri de contraatac si ce mai e nevoie (de exemplu: contraatac, sprint, contraatac, tehnica de sut, contraatac...?)
  2. Am incercat sa fac mai multe grupe de antrenament (in functie de tipurile de antrenament de care are nevoie fiecare jucator). In conditiile in care am 5 jucatori pentru care aplic acelasi tip de antrenament am observat ca un jucator primeste mai multe atribute decat altul (in conditiile in care ambii au aceiasi varsta, ambii sunt titulari, au aceiasi calitate...si numar de stele...). De ce? Ar trebui sa antrenez individual fiecare jucator?
  3. Mi s-a intamplat ca un jucator sa creasca cu o stea dupa un meci. Sa inteleg ca jucatorii primesc ”antrenament” si in timpul meciului? Daca da...e proportional cu minutele jucate? Exista un numar minim de minute (gen daca joaca minim 30 min primeste...)?

  As mai avea niste intrebari, dar tin de unele raspunsuri la intrebarile de mai sus.

  Multumesc anticipat tuturor pentru raspunsuri!

 2. #2
  Rookie TuninGGamer's Avatar
  Join Date
  Jul 2015
  Posts
  62
  Nu stiu in ce masura vei primi ceva raspunsuri care sa-ti lumineze calea spre performanta.Ai deschis un subiect complicat si delicat Eu cred totusi ca nimeni nu stapaneste arta antrenamentelor la perfectie si fiecare le face dupa cum crede ca ar trebui sa fie.

 3. #3
  Newbie
  Join Date
  May 2017
  Posts
  8
  Salutare din nou!
  Deja ma gandeam cum sa structurez toate raspunsurile primite ca sa pot face o sinteza. Glumeam...dar cu un gust amar.
  In primul rand nu am inteles la ce mai exista aceasta comunitate? Reguli si alte lucruri sunt chiar la producator pe site (topeleven.com). Sau daca discutam, dar nu subiecte „delicate” atunci hai sa povestim despre pokemoni sau mario...dat in cazul asta...de ce am discuta aici?...Exista atat de multe forumuri... Nu as fi asa de virulent, insa am vazut multi manageri romani (lvl mare) care ar putea sa „lumineze” putin acest site...si nu cred ca e voarba doar de indolenta...
  Revenind la subiect, m-am lamurit putin pe forumul englez (se pare ca ei nu considera ca fiind delicat subiectul antrenament...individual sau nu). Deja am reusit sa cresc cu o stea doi jucatori.
  As povesti ce si cum, dar ma conformez si eu si nu discut subiectele „delicate”.

  PS: pacat de joc (pare interesant) insa comunitatea romana e ... Sau poate multi nu stiu de site....

  Bafta tuturor!

 4. #4
  Rookie TuninGGamer's Avatar
  Join Date
  Jul 2015
  Posts
  62
  Complicat - Practic,dupa cum se poate observa cu ochiul liber,antrenamentele sunt structurate pe nivele si cu grade diferite de dificultate(de la Foarte Usor spre Foarte Dificil) de unde se poate deduce ca rezultatul antrenamentelor difera in functie de nivel si de cum si-a deblocat si evoluat fiecare exercitiile de antrenament ... iar din aceasta cauza raman foarte putine chestii pe baza carora sa faci o dezbatere(dupa cum observi nu e coada la raspunsuri ... pentru ca ... antrenamente).
  Delicat - Niciun manager cu toata tigla pe casa nu se v-a apuca sa dezvaluie in public elemente si combinatii care il pun in avantaj fata de alti jucatori doar asa de dragul artei ca sa stie tot poporul(n-ar avea nimic de castigat).

  P.S. Sunt ferm convins ca te-am luminat peste masura dar in general vizitez forumul de pe telefon si ma limitez la raspunsuri cat mai scurte si directe plus o mare cantitate de subanteles
  Ghicitoare: Sprinturi/Foarte Dificil/+5 per antrenament ... versus ... Dribling in Slalom/Dificil/+4 per antrenament ... la care din ele poti obtine mai mult Dribling si de ce ?
  Last edited by TuninGGamer; 05-09-2017 at 02:27 PM.