am inceput cupa dezastruos 0-2 la mine acasa la fel ca sezonul trecut :d tot 2-0 si am fost si eliminat din cupa din calificari urat au schimbat cupa
am inceput cupa dezastruos 0-2 la mine acasa la fel ca sezonul trecut :d tot 2-0 si am fost si eliminat din cupa din calificari urat au schimbat cupa
eu nu am avut nici o data probleme cu moralul mereu am foarte bun si superb si tot nu castig stai linistit nu mi se pare ca ar conta prea mult
Adriano, conteaza moralul, desigur si cu moral maxim poti pierde
Sticked!
nu stiu ce sa zic cu moral foarte bun si superb, conditie peste 85 la toate meciurile si cu echipa cea mai buna din campionat , si tacticile luate de pe forum folosite contra adversarilor am terminat sezonul pe 4)) cred ca cel mai mult tot randomul conteaza )
Dupa o infrangere cu 5-3 in prima zi, astazi am recurs la metoda cumparare scout players si am castigat cu 2-0
Extraterestrii - Level 25-Season 27
19 Times League Winner - 4 Times League Runners Up-1 3rd place
11 Champions League Winners - 4 Times CL 3rd Place
1 CUP 2nd place, 1 CUP 3rd place
My Team: http://forum.topeleven.com/team-show...nian-team.html
Our club official facebook page: https://www.facebook.com/pages/Extra...19484014750358
Junior Aliens in the 35 T League
1 35T CUP TROPHY-
1 League Trophy
Top Eleven Romanian Forum Moderator
Daca am pierdut, in tur pe teren propriu cu 2-1, iar in retur am castigat cu 4-3, m-am calificat?
Da. Ai marcat mai multe goluri in deplasare. Felicitari!
Am si eu o intrebare pentru admini jocului, in legatura cu tragerile la sorti pe echipe in campionat,poate pot sa-mi explice cum draq la lvl 24 se poate "arbitrar" sa fie 10 echipe romanesti in aceeasi grupa??? oare de asta le trebuie 3 zile sa afiseze grupele in noul sezon?eu nu am decat o singura echipa de la inceput,nici un prieten nu e printre cei din grupa mea actuala de campionat si mi se pare foarte trasa de par grupa de sezonul asta.mai ales la nivelul 24...
in campionat nu exista grupa, nu intaleg ce vrei sa spui... si am vazut aproape 10 din turcia deci nu e ceva special lucrurile se intampla