selam
5. seviye oyuncusuyum
takım ortalamam 37.4, ortalama yaş 23.7
iki taktikle oynuyorum
1. gk/dl-dc-dc-dr/mc-mc-mc/amc/st-st
2. gk/dl-dc-dc-dr/mc-mc-mc/aml-amr/st
kalecim durdurucu bonuslu 37 puanlı, defans oyuncularım 35-36 puanlı bonusları yok, ortasahada 2 adet 44 puanlı bonussuz bir adet 39 puanlı oyun kurucu bonuslu, amr ve aml oyuncularım 37 puanlı bonussuz, forvetlerim 45-43 puanlı bonusları yok
takımda moralleri herzaman çok iyi yada süper tutabiliyorum kondisyonlar bazen %70 lere düşebiliyor maç yoğunluğu nedeniyle
sormak istediğim şu; önceki sezonlara göre gol atamıyorum bir önceki sezonda ligi 100 golle kapatmıştım iki forvetim 43 ve 39 ortalamalı 20 şer gol atmışlardı üstelik ligdeki 6 rakibim en az benim kadar güçlüydüler şampiyonluk son hafta belli oldu. bu sezon başında iki forvetimde sanki sahada yoklardı bazen oyun akışında isimleri bile geçmiyordu. bunun için iki forvet daha satın aldım 45 ve 43 ortalamalı fakat yeni gelen ikiside eskilerden farklı değil 4 forvetim toplamda 10 gol atmamıştır. kupadan ve şampiyonlar liginden elenmedim henüz ama sebebi defansımın iyi oluşu diye düşünüyorum az gol yiyorum 1-0 kazandığım çok maç oldu ama 2-3 maçta kaybedince farklı kaybediyorum. son maçlarda orta saha oyuncularıda 5-6 gibi puanlar almaya başladılar. bu konudaki yorumlarınızı rica ediyorum özellikle forvetlerimin formsuzluğu ile alakalı kaçırdığım bir detay mı var yoksa 4 ünü birden satasım geliyor. iyi forumlar