Earas dostum, Oyun tamamen para harcaman üzerine kurulu, bir sezonda ortalama kazanacağın token 30-35 onunla gözlemci listesinden oyuncu alman mümkün değil, açık arttırmadan 30-35 tokeni biriktire bildiysen iyi bir futbolcu için en az o da en az 15 token harcaman gerekir ben bir sefer inat ettim 40 turda kazandım) sadece bir futbolcu için yani takıma takviye yapayım dersen 3-5 futbolcu en az 50-60 token harcarsın şansın yaver giderse belki 30 token ile kurtulursun ama benim gibi biriyle karşılaşırsan hepsini bir seferde de eritirsin hemde elin boş olarak e şimdi karşındaki adamın ne zaman pes ediceğini bilmiyorsun kaç tokeni var bilmiyorsun ama zaten sen bunları biliyorsun
Alt yapı tam bir muamma o kadar bekledim alt yapıdan futbolcu çıkacakta takımda oynatacam diye çıka çıka 9 ve 18 seviye futbolcu çıktı bendekiler 30 seviyedeyken
sonra arkadaşlara sordum dedim ne yapcam lan diye ben bunları arkadaşın söylediği "hacı oradan çıkanlar çok ilerde para için işine yarar o seviyede bir işine yaramaz bi nevi tokenini paraya çevirme yöntemi oyunun
Moderatör arkadaşı da cevabından dolayı tebrik ediyorumSiz yetiştirmiyorsunuz oyun kendisi ayarlıyor