Results 1 to 7 of 7

Thread: Sakatlanma saçmalığı!!!

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1

    Angry Sakatlanma saçmalığı!!!

    Her maçta en az 2 mutlaka adamım sakatlanıyor.hiç antreman yaptıramaz oldum.en son maçta 2 oyuncum 12 gün diğeri 5 gün sakat kalacak.İyice bokunu çıkardılar.İllaki para harcamamız gerekecek...Ve özellikle en iyi oyuncular sakatlanıyor.oyuncum dün maçlara döndü moral artırıcı ve kondisyon takviyesi yaptım ve bugün ilk maçında 12 gün sakat.Amk evlatları yaptığınız oyunu skim.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    15
    azda olsa maçlardan yarım saat 1 saat öncesinde 2.seviyede gerdirme yaptırın %3 de bari kondisyonları olsun sakatlanmaları azalır.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Benim de iki günde 5 tane Mükemmel kalitedeki oyuncum sakatlandı. Bu sakatlanmalar yüzünden maç kaybettim. Ligin bitmesine 3 gün var ve ne tesadüftür tüm futbolcularım ligin bittiği gün iyileşecek. Hızlı iyileştirmeye kalksan her birine 15er tane tedavi paketi istiyor. Full kondisyonlu, full moralli oyuncu normal düzeydeki antremanda sakatlanıyor. Token aldırıp, harcatmak için elleridnen geleni yapıyorlar. Kesinlikle oyunun her kesimine bizzat müdahale ediliyor. Maçlar olsun, açık arttırmalar olsun.

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    11
    Oyunun algoritması tamamen sizin yaptığınız şeylerle alakalı.maça çıkmadan bi saat önce germe yaptırın bir şey olmuyor.olsa bile 2 günlük sakatlanmalar ve her oyunda falan olmaz bu .. unutmayın bu oyundaki her şey aslında %'de ye bağlı yaptığınız her şey birbiri ile ne kadar uyum içinde olursa o kadar iyi yada kötü olur.. Bir şeyi iyi yapacağım derken oyundaki diğer faktörleri de mutlaka göz önünde bulundurun.yoksa yapacağınız şey skora,oyuncuya,taktiğinize kondisyonunuza ,moralinize mal olabilir.
    Bide sinirlerinizi cidden çok bozuyorsa oynamayın hiç bir şey sizden önemli değil

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Hepsi bir yana..

    Kupa finali oynayacağım ve ligde tam 5 takım şampiyonluğa oynuyor son 3 hafta...

    Yedek oyuncu olarak ( Sakatları çıktıktan sonra) 1 futbolcum var ve bu da Kaleci..

    Bu halde ligi bir şekilde şampiyon bitirdik. Ama sondan bir önceki maçımdan hemen sonra ( yanılmıyorsam yarım saat sonra) kupa maçına çıktık normalde ortalamam çok daha iyi olmasına rağmen maalesef yorgunluktan takım döküldü ve finali kaybettik 2-0..

    Bunun gibi onlarca saçmalık var.

    2 Takımım var 26,7 ortalamada olan takımın ( 3. Seviye) elendiği ve hiçbir varlık gösteremediği takım 16 ortalamaya sahip. Hiçbir yıldız futbolcu yok, takım değerleri benimkiler göre berbat...
    Ayrıca kupada 6 seviye takımlarla mücadele etmem gerekti ve elendik tabii. Bizim seviye 3..

    Diğer takıma gelince her maçın ( lig - kupa , Lig - Şampiyonlar ligi ) arası yarım saat ile 1 saat arası olur mu? Bu ne saçmalık.

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    23
    Saçmalardan Seçmeler diye bir başlık açtım lütfen orada paylaşın bu saçmalıkları belki birlerini sesimizi duyar...

  7. #7
    Rookie Kartal21's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    56
    Bu konuda hak veriyorum ama lutfen kufursuz konussak daha iyi olacak. Tessekurler.