Bence taktik kusuru yapmış olmalısın karşı stratejiyle oynamalısın bu durumlarda bile kesin yeneceğin takım olduğu için aynı taktiği denemiş olmalısın ayrıca ofsayt taktiği ve kontratak taktiği çok önemli kendi taktiğini bile bozabililiyorsun bunlarla mesela karşı takımın taktiğini geçtim karşı takımda amc amr aml oyuncuları var diyelim ki biri bile olsa bir şeyler yapmalısın eğer böyle bir durum söz konusu ise sende ona karşı bir taktik geliştirmelisin yani böyle bir takıma sen de aynı tavır takınacaksın AML AMC veya AMR oyuncuları kullanacaksın ayrıca kontarak ve ofsayt taktiği kullanmayacaksın birde sırf strateji olayından da kaybetmen mümkün yani mesela 4 3 3 taktiğinin zayıf noktası kanatlarıdır bununla oynayan bir takıma 4-5-1 ve kanatlardan atak yap dersen zorlanmazsın gibi ama bunları geçtim oyunda aşırı saçmalıklar da yok değil bizzat test ettim yan hesap açtım oyuncuların hepsini çok çalıştırarak sıfır enerjiye indirdim yetmezmiş gibi hepsi sakat böyle iken asıl takımımla maç yaptırdım bu ikisini sonuç 2 farkla yenildim o takıma karşı futbolcu farkı ve taktik farkını geçtim oyuncuların yerleri bile doğru değildi